Idag tipsar Ekoshoppa.se om choklad från Be Happy - Prestat underbara ekologiska choklad.... Detta är verkligen den perfekta julklappen för ekologisk lyx och ett kanon alternativ till den klassiska julblomman.

Ikväll ska vi göra egen pepparkaksdeg - sen ska vi göra "guldtackor" av degen , plasta och lägga i kylen. Imorgon ska dom gräddas och då tar vi bara fram osthyveln och "hyvlar" degen...Åt dom hos Lena Alffram, vår underbara keramiker...och dom var så knapriga och goda. Jag tänkte byta ut vetemjöl mot dinkelmjöl och socker mot råsocker. Hoppas det funkar..det funkar nämligen sådär på mina kladdkakor som brukar bli plattfall.....
See you!
1 kommentar:
Hej Ulrika,
Jag hade problem i början när jag bytte mjöl, numera fungerar alla mina recept när jag använder siktad dinkel. Men vanliga dinkel blir det platta saker som kommer ut ugnen. Lycka till med baket!!
Kram Lisen
Skicka en kommentar