torsdag 7 maj 2009

Miten & Deva Premal kommer till Stockholm


Miten & Deva Premal kommer till Stockholm. Ta tillfället att uppleva denna underbara musik LIVE.

30 juni - The Yoga of Sacred Song and Chant: Konsert med Miten och Deva Premal med Manose, på Konserthuset i Stockholm. Kl. 19.00, insläpp från kl. 18.00.
Pris: 450 kr!
Biljetter säljs fr.o.m. 1 mars via http://www.ticnet.se/ och Konserthuset. För att provlyssna på musiken, se http://www.devapremalmiten.com/

1 juli - Sångworkshop med Miten och Deva Premal i Stockholm.
Ett unikt tillfälle att verkligen utforska mantranas heliga vibrationer och tystnadens bottenlösa djup tillsammans med artisterna som knappt ägnat sig åt annat än "the yoga of sacred song and chant" sedan 1990! Genom att sjunga mantran, indianska sånger och danser och afrikanska sånger tillsammans öppnas dörren till det inre, till den inneboende stillheten, på ett enkelt sätt. Du får känna hur du lyfts av samklangen och uppleva hur din röst smälter samman med de många rösterna, och du går in i hänryckning - du dyker in i en ocean av ljud, uppburen av den djupaste tystnad! Du kan uppleva det - för du är det! Det här är vad Miten och Deva Premal brinner för att bjuda in till, upptäcka och utforska tillsammans. Det är vad de gjort till sin livsväg, och vad som för dem runt jorden om och om igen... Missa inte att ta del av den resan!
Du är så välkommen!
På Ateljé Ciresia, Mariatorget 1C, kl. 14.30-18.00.
Insläpp från kl. 13.00
Pris: 900 kr. Biljetter förbokas och betalas sedan i dörren. (Endast om det finns platser kvar kan man köpa biljetten direkt på plats.) För mer information och anmälan kontakta Mikael per e-post:info/at/spiritualevents.se eller telefon: 0708-754119.

Informationen har jag hämtat på http://www.spiritualevents.se/ Där kan ni läsa om mer spännande events som är på gång.

Jag yogar ofta till Miten & Deva Premal! Ger mig den rätta yoga känslan och öppnar hjärtat. Be Happy har flera av skivorna i sortimentet. http://www.behappy.se/ListProducts.aspx?cat=141 Klicka på länken för att komma till butiken.

För egen del är jag i Stockholm helgen innan konserten och tänkte stanna ett par dagar så vi kan gå på konserten. Bra tillfälle att fira bröllopsdag som vi har den 1 juli.

Love is all around......

1 kommentar:

Lisen Bengtsson sa...

Så vackert att göra det under samma tid som ni firar bröllopsdagen"!!wowo, jag har antecknat det och vill dit!!
kram Lisen