söndag 26 juni 2011

Midsommar, jordgubbar och blommor i håret...

Första midsommaren med älskade Linn! Vi firade med goda vänner i Laröd. Alla där har mer eller mindre vuxna barn så Linn var enda barnet på festen. Det var ett härligt midsommarfirande med allt som hör till, klä midsommarstång, göra kransar ( jag hade dock köpt min......) dans kring stången, 3-kamp. Sill, nubbe (för dom som ville) och annan god midsommarmat. Jordgubbar och grädde, allsång och trevliga människor. En bra första midsommar för lillan! Nästa år springer hon omkring....det händer ju så mycket första året. Allt blir första gången...första midsommarkransen, första leende, första steget. Vi NJUTER!
Jag gör Linns första midsommarkrans...
Jag tänker snabbt tillbaka på midsommaraftnar genom åren...innan jag träffade Björn...när jag var iväg med kompisar och det var mycket festande. Tack för att åren går! Jag älskar att vara vuxen och slippa mycket av det jag tyckte var jobbigt som ung. Jag ser mig fortfarande som ung :)) men "ung-vuxen". Jag gillar att sitta i lugn och ro med vänner och sjunga allsång, lyssna på sommarlåtar och leka lekar. Det är härligt att vara en familj, underbart att vara mamma och spännande att vara människa.
Nu har det varit midsommar och sommaren börjar på riktigt. Som det står på Linns tröja idag- Summer & Bliss. Alla behöver vi sooool, bad, hallon, glass och ledighet. Andas ut och njut!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lilla Linn är ett såå vacker liten midsommarflicka! Tror dessutom att det var hennes förtjänst att tjejerna gjorde en sån prestation vid tävlingarna!!
Stora kramar från Ann, i Järna just nu.

Ulrika Forsell sa...

Jaaa! Ann, det tror jag med! Há en underbar vecka i Järna och sug in kunskap åt mig också. stor kram

Fredrik Larssen sa...

Hej
Såg att du gillar blåbärspulver.
Vill du beställa mera så är du välkommen till min hemsida.

Vänligen Fredrik

www.larssens.se