fredag 1 juli 2011

Bröllopsdag!

Bilden är tagen på Visingsö sommaren 2010. Jag är gravid i 5 e veckan här....
Idag är det vår bröllopsdag! 11 år har vi varit gifta...jag tittar tillbaka och minns den där vackra dagen på Ven när vi gifte oss. 1 juli 2010 - samma dag som bron mellan Sverige och Danmark invigdes. Att jag minns det är för att vi kunde njuta av fyrverkeriet även från Ven. Då var jag 30 år och ganska ny i min roll som styvmamma till 4 barn. Vi hade nyligen flyttat från Värnamo till Helsingborg. Mycket var nytt och spännande men också lite ostabilt med alla nya relationer. Det är faktiskt med blandade känslor jag minns tillbaka. Men bröllopsdagen var en underbar dag med lagom sol, båtfärd från Råå till Ven, vigsel i St Ibb:kyrka från 1200-talet, häst och vagnfärd runt ön med champagne stopp i en vacker trädgård med massor av lavendel. En middag som fortfarande kan få det att vattnas i munnen. Massor av kärlek! Närmsta familjen och våra bästa vänner. En barndomsvän till mig höll i vigseln, min bror sjöng och spelade gitarr - Björns sång till Ulrika: "Ett av dom sätt" Peter le Marc. Ulrikas sång till Björn: "Ännu doftar kärlek" Marie Fredriksson. En dag som för alltid finns i mitt hjärta tillsammans med dagen då Linn föddes. Nu blir jag lite sentimental.... Vi står nu här 11 år senare och är fortfarande tillsammans trots alla stormar. Vår kärlek har aldrig sviktat....det har funnits gånger när omständigheter runt omkring fått tvekan att komma. Men kärleken har burit! Så orden...Störst av allt är kärleken ( som vi skrev på våra tackkort) är verkligen sanna för mig.
Denna bröllopsdag är speciell för oss. Nu har Linn kommit till oss. Vårt kärleksbarn! Känns som ett nytt steg är taget. Såååå oändligt tacksam!!!
Vi brukar alltid fira vår dag på något sätt. Ibland lite mer och ibland lite mindre. Idag blir det lunch i Båstad med storebror Oscar. Jag har köpt en liten present till Björn och han är ledig i eftermiddag. Så lite kvalitétstid tillsammans!
Min gåva till er idag blir en affirmation av Louise L Hay:
"I put love in into all my trips. Everywhere I go, love is waiting for me."

1 kommentar:

Anonym sa...

så fint love love love...!!!
LINA