lördag 2 juli 2011

Lördag i regnet!

Vaknade av regnet som smattrade mot rutan! Inte så kul väder - men ganska mysigt. Lång frukost med Björn. Sedan lite kaffe och goda ekologiska kakor inköpta på Tant Gröns gårdsbutik. Linn sover mest idag...efter utflykt till Båstad igår med mycket vakentid. Vi hade en skön dag igår. Men det var tryckande väder och jag var helt seg och trött när vi kom hem. Linn kände nog också av vädret och var inte på humör. Vi la oss tidigt alla tre! Lite som när datorn krånglar och det bästa är att starta om den. Sömn! och som vanligt gjorde det susen. Jag vaknade vid tre inatt och kände mig bättre...låg vaken en lång stund och bara pussade den lilla.
Solen skymtade nyss fram och vi ska ta en sväng med vagnen, det blir härligt syresatt ute efter regn. Denna helg är det Rosdagar på Fredriksdal här i Helsingborg. Vi tänkte ta en tur dit imorgon. Fredriksdal är en liten oas med ett skönt lugn och massor av vacker natur.
Vi håller på att planera inför Linns namngivning som vi ska ha i slutet av juli. Jag vill planera i god tid...mat och annat. Finns som alltid massor av tips på nätet.....Så det är bara fantasin som sätter gränser.
Det var bara några rader om vår lördag....Njut av din!
Här lite bilder från igår....
Tittade in på gården där Bokhandlarens ekologiska café ligger. Blir en fika där nästa Båstadbesök!
Nivå 125 är ett nyöppnat designgalleri och café väl värt ett besök...inte minst för utsiktens skull.
Jag, Linn och fina bonussonen Oscar
Bilden nedan - Far med son och dotter

1 kommentar:

Heléne sa...

Fina bilder....och tips på sommar Skåne! Namngivning som är så mysigt...kommer ihåg Kim´s dop. Vi hade tagit med vatten i en flaska från Shanghai som vi döpte honom i. Fang hällde upp vattnet i dopfunten. Min väninna sjöng och allt var så fint...... Ha det så bra! Kram Heléne