tisdag 3 november 2009

The secret to living is giving.

Eller hur? Visst är det så! När vi ger och är i flödet då känns livet extra gott. Ge kan vara så mycket och behöver inte alls handla om pengar. Vi kan ge av vår tid, en komplimang, dela med oss av våra erfarenheter, ge en kram, ett leende och utstråla kärlek till alla vi möter. Ibland är det enkelt och ibland svårare. För mig är det enklare när jag mår bra och känner mig påfylld. Men även när det är tyngre dagar vet jag att jag förändra mitt tillstånd genom att ändra attityd.

Då kan denna mening hjälpa mig så mycket: The secret to living is giving....

Från Spirit of Maya kommer dessa underbara bambu tunikor. 70% bambu och 30% ekologisk bomull gör detta till en riktig favorittröja. Skön på yogan eller snygg till ett par jeans. Tunikan
kostar 550 kr finns och på Be Happy i färgerna svart och vitt. Samma modell finns även i brunt men då utan text och bara med Maya logon på. Den är också jättefin! Samma pris 550 kr.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Var i shoppen hittar man tunikan?

Sue sa...

Sant så sant.
Attitydförändring leder till resultat goda som sämre dagar.

Ulrika sa...

Visst är det så Sue. Anonym du hittar tunikan under Våra märken och så klickar du på Spirit of Maya. Eller under fliken Happy Yoga och på toppar. / Ulrika

Malin sa...

Ååå vilka fina tröjor... jag gillar den vita med ett jätte söt budskap bäst.
Jag kommer förbi butiken någon gång under helgen och hämtar tavlorna och necessären. Jag blev jäte glad... hihi!
Vi ses snart
Puss Puss :)

Lisen Bengtsson sa...

Älskar den bruna!!!
kram Lisen

Malin sa...

HejHej

Nu har jag startat en webshop där jag säljer mina smycken, ni får gärna gå in och kolla på dem och se om det är något som kan intressera er. Alla sakerna är inte uppladdade men det laddas upp lite dag för dag. Hoppas ni blir lite köpsugna.
Hörs (förhoppningsvis) senare. Det hade verkligen varit jätte kul

Gå in och kolla www.mjsmycken.blogg.se

Kram Malin