torsdag 17 februari 2011

Besök i Småland!

Idag har jag varit i Värnamo över dagen. Hälsat på en kompis och hennes nyfödde son och stolta storasystern. Jag bytte på den lille och satt med honom i knät. Underbar liten kille - så ofattbart att vi snart har en egen liten bebis att gosa med....Jag hann även med frukost på café med mamma, hälsa på lillebror och säga hej till lite andra gamla kompisar. Det känns alltid lite märkligt att återvända till sin hemstad. För mig är det en ganska neutral upplevelse. Ingen varm, innerlig känsla av att det är min hemstad.....jag känner mig mer hemma där jag bor idag. Jag hittade ingen ro i Värnamo! Det var först när jag träffade min man som också bodde där och vi flyttade till Helsingborg som jag kunde finna mig själv. Pusselbitar föll på plats. Jag kunde forma det liv jag ville och vara sann i det. Inga gamla roller att spela! Träffade likasinnade och här fanns det utbud jag saknat. Här kunde jag prata fullmåne, universum och meningen med livet med människor utan att känna mid udda. :) För mig var det ett måste att flytta och likaså känner min man. Inget fel på en småstad men jag har aldrig ångrat att vi flyttat. Jag tror inte heller Helsingborg är det ställe vi kommer bo på resten av vårt liv. Känner en längtan av att bo utomlands en period. Finns så många val att göra och VI väljer. Coolt vá?!

Nu är vi hemma igen! Lite trött efter allt socialt...Maten är på G! Ugnsrostad eko-potatis och färsk lax med avocado/grapefruktsallad. Uuupppss, imorgon är det redan fredag. Är det bara jag som tycker tiden flyger fram?
Har nog inte så mycket klokt att säga idag. Bara ett allmänt inlägg...

PEACE, LOVE & UNDERSTANDING

1 kommentar:

Anonym sa...

Låter som en trevlig resa och det är så skönt att komma hem när man varit borta även bara över en dag... Trevlig kväll LINA