lördag 12 februari 2011

Helg!

Igår hade jag en mysig tjejdag med 2 väninnor. Vi var på landet där Mi en av mina väninnor bor...det började snöa på vägen dit och VIPS så var det vinterlandskap igen.
Vi började med jordgubbschampagne (alkoholfri), ingefärste och nybakad sockerkaka. Jag hade läst att igår (11 feb) var en speciell dag med energihöjning och där många världen över samlas för att fira detta och skicka kärlek och ljus till världen. Så det kändes som en extra bra dag att mysa med fina vänner. Timmarna gick snabbt och samtalen blev djupa! Vi pratade mycket om att vara sanna mot oss själva och vad som händer i relationer när vi är mer och mer ärliga mot oss själva. Vissa relationer som inte tillfört så mycket faller helt enkelt bort. En del andra kräver ärlighet och samtal för att vi ska se varandra för dom vi är. Det är slut på spel och anpassning för att vara andra människor till lags - för att passa in eller tiga för att inte sticka ut för mycket. Det kan finnas smärta i detta men mest ger det utrymme för nya sanna relationer och ett inre växande där vi ger varandra utrymme att vara dom vi verkligen är.
Det blev en skön dag med massage för Louise och fotbad för mig. Jag blev avslappnad i hela kroppen och flöt bort i lite meditation till den lugna musiken. Vi avslutade dagen med en god måltid och sen bar det av till stan igen. En påfyllande dag med samtal och vänskap! Vilken tacksamhet jag känner att ha så många fina vänner. Det är guld värt!
Idag är det en solig lördag och yngste bonussonen är här. Det är tennis i Köpenhamn men idag blev det spelledigt för honom. Vi har varit och inhandlat färg till hall och sovrum så nu blir det målning. Men min man vill fixa det själv och tycker nog mest att jag är i vägen om jag ska hjälpa till :). Inte mig emot! Jag tar över när det ska fixas och inredas...där ligger min talang.
Det är vackert ute, kallt med sol så en promenad får det allt bli innan det mörknar.
Imorgon hänger jag nog på till Köpenhamn. Kan va kul med lite miljöombyte!
Hur ser din helg ut?

1 kommentar:

Anonym sa...

Trevligt... min helg har varit att landa i nya bättre vanor.... bakat lite bröd, linfrökex och fått lite solljus i vintervädret.....
////LINA