måndag 21 mars 2011

Vårdagsjämning - nu vänder det!

Utsikt över sundet från Domsten

Idag är det vårdagsjämning och våren gör entré. Underbart! För oss är det en mycket spännande tid som väntar. Ännu så länge märker jag inga direkta tecken på att förlossning är på gång. Men jag vet ju i och för sig inte vad jag ska märka för tecken...enligt min syster och mamma kan det bara komma. Så jag bara är och känner mig rätt trygg i det. Dock har jag avtal med min man att han måste ha mobilen på hela tiden (även på kundbesök) och att jag bara ringer om det är något på G. Annars SMS:ar jag eller Skypar! Men detta blev lite tokigt i fredags när jag ringde honom i ett annat "akut" ärende och då han dessutom inte svarar. Jag blev rätt upprörd där en stund. Han skulle ju svara hela tiden...tänk om något varit på G ;). Hur som helst hade han inte hört signalen vilken han nu ändrat till värsta larmsignalen :).

Igår städade han bilen och monterade lilla barnstolen i bilen. Så nu börjar det bli mer och mer tydligt att det är en liten på intågande. Välkommen till världen!
Idag ska jag på min thaiyoga-massage för gravida, det var ett par veckor sedan nu. Catharina som jag går hos startar även baby-massage kurser i början av april. Men det blir lite för tidigt för oss. Så vi får invänta nästa kursstart!

Nu dags för att laga lunch, idag- lax, quinoa, vitkål, fänkål med basilika....

1 kommentar:

Therese sa...

Hej! Tänkte bara lämna en hälsning och säga att jag följer din blogg och det är så roligt att du vågar satsa på ayurveda m.m. Tycker det är väldigt intressant så jag kollar in dina sidor med jämna mellanrum. =)

Hoppas din förlossning sätter igång snart! Min satte igång med ett smack när jag låg o vilade i soffan. =)
Ha det gott!
/Therese