fredag 14 oktober 2011

Sköna fredag!

Kyligt och solig oktober....luften är krispig och löven skiftar i underbara färger. Syre och hög luft ger klarhet till tanken. Kofta under jackan och lovikavantar på....Åhhh...jag gillar hösten när det vädret är så här.
Veckan har gått i ett! Kör en klassisk - "Vart tar tiden vägen"? Det har varit mycket fokus på huset inför försäljningen. Fixat och donat! Nu är visningarna igång och det ser bra ut med stort intresse...sen ska ju rätt köpare komma också.... Men det håller vi tummarna för. Min tillit är stor och jag känner ett inre lugn och en styrka jag inte upplevt tidigare. Är Linn svaret? En del av svaret i alla fall. Det har gett mig en ro att bli mamma. Jag har landat på planeten Jorden :). Dagarna ägnas åt lillan, promenader, matlagning, tvätt och baka kakor. Prata i telefon och träffa vänner. Låter kanske trist i mångas öron men jag NJUTER. Av att bara vara i det enkla och skapa rutiner för vår familj. Som min söta, fina vän och naprapat Erika säger: Ur rutinerna och diciplinen föds kreativiteten. Det handlar mycket om att skapa rutiner med en liten. Att guida henne till en trygg vardag. Äta, sova, busa, gosa, sjunga sånger...Det skapar även ett lugn i mig. Denna veckan har vi kommit igång med dagliga promenader på mellan 30-60 min. Jag fyller på så mycket energi i parken bland träden. Det får bli  min träning just nu! Det blev ingen yogakurs och jag har inte hittat någon annan yoga som passar just nu. Jag längtar efter yogan och behöver den. Men har ännu inte hittat "spacen" till det här hemma. Mamma livet har fört med sig en hel del förändringar. Jag lär så mycket nytt om mig själv. Vad är viktigt och vad är mindre viktigt? Känner mig kär i livet och bär på en lyckokänsla.....som att jag har hittat en nyckel jag sökt. Är glad att kunna vara en närvarande mamma. En mamma som är nöjd med att vara här just där jag är. Egentid och tid att jobba vidare med Be Happy kommer. Jag är entrepenör och att skapa är naturligt för mig. Nya affärsidéer ploppar upp hela tiden. Men jag har också lärt av det förgångna! Vill inte binda upp mig med lokal och varulager. Nej! Nu erbjuder jag min tid och mina kunskaper istället. Eller snart gör jag det....Nu är min energi HÄR i att vara mamma och "hemmapyssla".  En god soppa, ett gott surdegsbröd, några tända ljus och kardemummastekta äpplen med familjen eller i goda vänners lag är livsnjutning för mig. Djupa samtal, skratt och att umgås! Jag skrattar varje dag med min Linn. Hon har öppnat en dörr till något jag inte visste fanns. En oändlig källa av kärlek!

Fredagsmys åt er alla!


1 kommentar:

Malka sa...

Vad härligt du skriver om ditt liv! Alltid lika inspirerande att läsa om människor som är lyckliga med det de har här och nu istället för att jaga efter något nytt som ska göra allt bra.