tisdag 16 juli 2013

Intensiva dagar!

Jag fotar en massa för att lägga in här på bloggen. Men just nu är det så mycket annat och dagarna bara rusar iväg. Vet knappt vilken dag det är....tisdag var det ja.... Vi har hunnit med Helsingborg och Helsingör med familjen. Mysiga dagar och massor av socialt. Det blir ju även en del avsked och det är inte min favorit. Vi sa hejdå till mina föräldrar igår och det var tårfyllt. Det är inte min grej att säga Hejdå. På återseende är det ju....Vi ses ju snart igen. Dom kommer på besök och vi kommer hem till Sverige vid tillfälle också. Men just nu är vi mitt i förändringen och vi vet inte hur allt kommer bli. Vet inte ens hur vårt nya hem ser ut när det är färdigställlt ;) Vi flyttar ju en bit och att ses krävs lite mer planering inför. Det är ju ändå några mil emellan även om det bara är frågan om ca 3 timmar i flyg. Det finns saker som är jobbiga med att flytta till ett annat land så klart. Baksidor finns ju med allt. Men nu är det detta vi vill göra och då kör vi på det. Förhoppningsvis kan även relationer stärkas genom detta.
En del vänner har jag tappat kontakten med redan. Medan en del andra har jag fått mer kontakt med i flyttprocessen. Go with the flow.
Jag är så tacksam att jag har min familj och mina bonusar, samt nära vänner som stödjer oss på vår resa. Tack  kära vi. Det är värdefullt med era heja rop. Jag vet att det finns saknad i det hela också men det ger även nya möjligheter att ses och hålla kontakten.
Jag känner mig lite sentimental....har lätt till tårar. Men mest glad och nyfiken på det som väntar. Kan inte riktigt förstå att jag snart har utsikt över medelhavet från vår terass. Att jag snart kan handla på fina saluhallen i Catalina. All härlig frukt, grönsaker, fisk, ost, vin osv :) Sitta på caféer och titta på folk,   få sträcka ut mig i solen, plaska med Linn i saltvatten. Få tid att umgås med min man. För när vi kommer ned så blir det ett par veckors semester innan jobb drar igång och det är dags att skapa ett vardagsliv på Mallorca. Det ser jag också fram emot. Men först ledighet! Den är efterlängtad....

Jag lägger upp lite bilder från senaste dagarna. Sen ska jag hoppa i säng. Imorgon sticker vi till farmor i Alingsås där även kusinerna är på Sverigebesök (dom bor i USA för ett par år) och vi har inte setts på 1 år.  4 tjejer mellan 6 och 13 år - Linn kommer vara överlycklig.
Ska visst bli sol resten av veckan. Så ut och njut.
Kram på er!

På hotel i Helsingborg. Lite lustigt att semestra i vår gamla hemstad.

Hotel Viking - litet mysigt, centralt och prisvärt.

Fika på torget i Helsingör. The, kaffe och danska wienerbröd. Är man i Danmark så är man...

Skön sommarkväll i Båstad med bonusar på grill och rosé.

"Lilla vän vad tänker du på?!

Fika hos vänner i Hemmeslöv!

Min kära vän Ida och hennes yngsta barn Julius jämngammal med Linn.

3 kommentarer:

Yohannas.se - Livet är här och nu! sa...

Åhhh nu är det nära :) Spännande!! Å din man - han är ju jättelik han i Let's Dance, Tobias heter han så? Är de månne släkt? :) Stort lycka till med resan & flytten !

Marika sa...

Ni kommer att få det helt underbart...du ska få se...
Minns hur svårt det var.
Kram

Marika sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.