söndag 28 juli 2013

Min kära Mac!

Hej alla bloggläsare! Nu bloggar jag från min Mac för första gången på flera veckor känns det som. Vi har fortfarande inte internet så det blir att surfa på café idag också. Det visade sig dock att dom stänger för siesta mellan 14.30- 18.00 så det får bli ett kort inlägg idag också.
Allt är bra här! Idag är första dagen vi verkligen kopplar av. Va uppe ganska tidigt och pysslade i lägenheten. Linn fick nya små vita trästolar och ett litet bord igår på IKEA som vi besökte igår kväll. Ikea har öppet till 22 på kvällarna (utom söndagar då är i princip allt stängt på ön). Här är vilodagen viktig och då hänger alla spanjorer med sina familjer och äter lååånga middager. Något för oss nordbor att ta efter kanske.
Vi käkade på IKEA, Linn köttbullar med lingon såklart ;) och vi matjesill med ägg och kaviar till förrätt och sen delade vi en portion kyckling. Rosé till det! Vi är ju i Spanien nu så då finns det vin och öl på IKEA :))
Alltså nu stänger snart spanjorskan ned och jag har knappt hunnit skriva något. Åhh! Internet is the thing.....Ska se om jag hinner få ned lite bilder från i går och vårt besök i Santa Catalina.
Hmmm...mycket att skriva om och jag vet inte vad jag ska börja. Våra saker kom i fredags. Jag mötte lastbilen när jag skulle gå och köpa glass. Blev så lycklig att tårarna kom! Vi jobbade så svetten lackade i 3 timmar. Sedan var allt kartonger inne i lägenheten och det mesta uppackat. Nu har vi tallrikar, glas, bestick och allt annat. Lyx!
Nu bilder - så skriver jag mer snart.
Hasta la vista!

Här kommer våra efterlängtade kartonger med alla prylar. Tack!

Besök på ZIVA Raw Food restaurang i Santa Catalina.
We like!!!

Mmmmmm.....smoothie!!!

 Här handlas det cacaonibs.

Här är jag utanför vårt hus. Puss på er!1 kommentar:

Wivecka sa...

Hej sköna böna! Åh, vad härligt det ser ut och vad rätt det känns att se er i ert nya paradis! Ni passar liksom in va :)! All lycka och förhoppningsvis på snart återséende hos er i la Palma! Besos W