torsdag 25 juli 2013

Nu är vi på plats!

Oj vilka dagar! Vi kom fram till lägenheten igår vid lunch. Då höll dom fortfarande på att bära in möbler och måla det sista. Något förväntansfulla klev vi in. Wow! Större än vi trodde. Vi hade ju bara sett lägenheten en gång tidigare och då helt rå med tegel och betonggolv. Nu var allt vitt med ett jättesnyggt golv av släta stenplattor. Allt överträffade våra förväntningar! 
Tyvärr har våra saker inte kommit ännu. Lådorna har anlänt till ön men inte levererats till oss. Lite frustrerande är det allt. Vi har inte ett endaste glas, gryta, gaffel.... Bara våra kläder och möbler. Men vi klarar oss. Blir si så där med maten. Att käka lunch på köpcentret Porto Pi två dagar i rad är väl inte min bästa matupplevelse. ;)
Vi har pool på framsidan. Ingen privat men vi bor i en nybyggd fastighet där det ännu finns tomma lägenheter så vi trängs inte i poolen. 
Igår simmade jag ett gäng längder och konstaterar att det blir perfekt att komma igång med lite motion. Yoga, simma och promenader....Det är min grej. Med alla dess backar blir det massor av träning varken jag vill eller ej. 
Just nu sitter jag på ett café strax bredvid där vi bor. Vi har inget internet ännu. Klockan är strax tio på kvällen och luften alldeles ljummen. Här är massor av onyktra ungdomar så ingen skön blogg miljö. Men vill uppdatera för alla er som följer oss.
Det är mycket nytt att ta in. Hoppas våra saker kommer imorgon så att vi kan börja komma i ordning. 
Ännu inga bad i Medelhavet eller solande. Vi bara landar i allt. Både praktiskt och känslomässigt. Vår dotter håller oss sysselsatta. Oj! Vilken vilja. Hon mår bra och verkar trivas, lite ovan vid värmen så vi anpassar till henne så gott det går. 
Vi är faktiskt här nu. I vårt Palma!!!!
Puss på er :) 


Vårt alldeles nya kök. Ännu tomt vilket inspirerar en inredningssugen Ulrika. 

Vår första middag på terassen blev sushi med nyinköpta badlakan som duk. (Alla handdukar finns i lådorna vi väntar på).

Utsikt från vårt hem. Coca Cola skylten är ju lite kul. Kanske finns den där för att jag inte ska döma något...inte ens Coca Cola ;)

 Här är en av ingångarna till fastigheten vi nu bor i. Sååå fint!

2 kommentarer:

SussiLi by Sweden sa...

Så mysigt ni kommer få och vilken härlig utsikt. Hyr ni lägenheten eller har ni köpt den?
Önskar er alla en bra dag och hoppas era saker kommer.

kram AnneLi K

ANNETTE sa...

Hej Ulrika,
Sååå fint ni har det och ännu finare blir det med alla personliga saker på plats. Jag bor i Ramlösa och har besökt dig en gång när du hade din butik. Jag tycker det är så modigt av er att följa ert hjärta och göra det ni vill. Jag önskar er all lycka och kommer att följa er i Palma, min favoritstad.

Hälsar
Annette
Har också en blogg - annehem.blogspot.com