onsdag 24 juli 2013

Today is the day!

Jag fick just ett sms på planet som började med just dom orden. Jaaa! Today is the day! Idag flyttar vi till Palma. Svårt att ta in. Det är ju också lustigt att jag kan sitta uppe i luften och blogga. Nya tider! Nya möjligheter!
Vi steg upp kvart i fyra efter knappt 4 timmars sömn. Vi hade myskväll med våra älskade vänner igår. Jordgubbstårta och champagne!
Vi packade klart i resväskorna och sen blev det tacos. Framåt elva var det dags att säga hejdå vilket var lite jobbigt. Tårar igen.... Men snart ses vi i Palma.

Klas körde oss till Kastrup och nu är vi på flyget. Pappa och dotter sover. Lilla gumman blev väckt mitt i natten men det gick bra. Hon verkar förväntansfull precis  som vi. När planet lämnade mark från Kastrup steg mina tårar... Mest av någon slags lättnad över att faktiskt äntligen vara på väg efter många veckors förberedelser men också av saknad jag kommer känna efter familj och vänner. Tur det finns internet! 
Tack alla som tänker på oss och stödjer oss i vårt beslut att flytta. Det känns gott i hjärtat. 
Vi kommer inte att ha internet första dagarna men jag kommer säkert åt wifi på något café så jag kan uppdatera er. 
Whiii!!! Tänk att vi faktiskt gör detta!
Stor varm kram till er
Skriver snart igen!
Sötaste omtänksamma Lotta hade gjort en påse mackor samt skickat med 3 gelehjärtan. Tack Lotta! I love you <3

På väg över bron till Danmark. Månen så vacker! "Månen åker också" sa Linn.
4 kommentarer:

Mamma sa...

God Morgon! Härligt att det går att delge olika saker så snabbt, högt upp i luften! När jag skriver detta är ni förstås framme. Så spännande! Hoppas det blir en positiv känsla att komma till Ert nya hem! Lycka Till med Allt! Kommer förstås att sakna Er! Älskar Er!! puss!

Bokcaféet i byn sa...

Önskar er en fin start på ert äventyr! Ni väljer ju världens vackraste och trevligaste ö så det kommer säkert bli toppen bra!!
Kram Anna

Håkan sa...

Vilken härlig läsning... önskar er all lycka till på ert äventyr. Mallorca är bara så härligt. :) Själv letar jag febrilt boende i Italien. Planerar att bosätta mig där under vintern, men det kanske slutar med Mallorca igen?

Allt gott :)

Christina sa...

Önskar er ett lyckosamt boende där borta på Mallorca.
Väldigt modigt att bryta upp sådär och lämna Sverige. Jag blir nyfiken på vad som fick er att vilja flytta så långt? Värmen? eller?
Ha det fint! Christina