fredag 2 augusti 2013

Varmt!

Har förstått att det är hett i Sverige också. Tur efter förra regniga sommaren. Alla nöjda och glada!
Jag är på lilla caféet (som håller siesta nu men det var ok att sitta här och låna internet.) Så bra! Linn sover siesta och Björn skruvar ihop våra utemöbler. Idag är bara en fixardag här hemma. Lugnt och skönt.

Jag känner mig mer rofylld idag än jag gjort på ett par dagar. Värmen liksom fyller mig och gör mig väldigt easy going. Vi bor dessutom i ett väldigt lugnt område och det jag hör mest just nu är syrsorna. Vänder jag på huvudet är detta min utsikt....

Just nu är här väldans varm och det får bli ett dopp i poolen när jag är klar. Sen får vi se vad vi hittar på...Det är ju fredag ;) Dagarna flyter in i varandra och skapar början på vårt nya Palma liv...dag för dag. 
Vi börjar komma i ordning och det känns bra. Lägenheten är superfin och väldigt ljus. Massor av space och plats för förvaring. På kvällarna brukar vi rulla ut våra yogamattor på terassen, lägga oss ned och se på stjärnhimmeln. Då är livet magiskt! Ljummet klockan elva på natten och musik som spelar en bit ifrån. Gissa om Linn tycker det är mysigt! 

Ett par bilder från vårt hem!

Jag funderar en del på hur allt kommer bli här. Med det sociala, med Linns förskola som vi ska besöka på måndag, med min verksamhet, med Björns företag, med saknad efter vänner och familj därhemma.....Så ser jag på det alldeles knallblå medelhavet och andas in luften djupt ned i lungorna. Det blir bra!!! Är bra!!! Att leva sin dröm är ju inte detsamma som att allt är helt enkelt och utan utmaningar. Det kom jag fram till igår... Vi lever vår dröm nu. Men det känns ju inte extatiskt och sprudlande varje liten stund för det. Då tänkte jag på att det kan ju vara någons dröm att tex bli läkare. Men det är ju en väg dit!!!! Vägen är ju liksom grejen. Att leva och ta tillvara varje dag...i nöd och lust så att säga. Hmmm.....En liten insikt där för mig. :)
Imorgon vill jag nog bada i havet. Kanske bara Illtetas eller Puerto Soller kanske. Börja med en frukost i Soller på torget och sedan låta dagen blir som den blir.
Vad ska du göra?

Varma kramar från mig!


2 kommentarer:

AnneLi K sa...

Så mysigt ni fått det och vilken utsikt, magiskt...:) Ha en bra helg.

Kram AnneLi

Marika sa...

Jag ska också bada i havet i morgon och en hel vecka till <3 Spännande att läsa här! Kram