tisdag 14 oktober 2008

Underbar rökelse



Jag vill varmt rekommendera vår fina rökelse! Rökelse stickor finns ju att köpa lite varstans idag. Både av bättre & sämre kvalité. Be Happy har rökelse från Les encens du Monde.

Encens du Monde är namnet på en fransk firma som tillverkar underbar rökelse. Rökelsen är helt naturlig och ekologisk - endast träpulver, örter och blommor ingår. Firman har vunnit pris som Frankrikes mest huminitära verksamhet. Rökelsen har testats på Kyoto universitet för dess verkningar och är garanterat fri från giftiga ämnen.

För mig och flera av våra kunder är rökelsen nästan lite beroendeframkallande....att tända en sticka sprider underbar doft, ger en avstressande känsla och skapar en skön atmosfär.

En del kunder har berättat att dom i vanliga fall kan ha svårt för rökelse och tycka den är stark. Men den här rökelsen upplever dom som mild, behaglig och väldoftande.
Dofter har en stark inverkan på vårt sinne. Du vet hur du kan känna en doft och vips befinna dig någon annanstans! Vi förknippar dofter med tidigare upplevelser. Vissa är behagliga för oss och andra kanske inte alls passar oss.
Mina egna favoriter bland Encens du Mondes rökelser är - sandelträ - rosenträ/timjan - geranium/anis...........

Jag tycker om att skapa en vacker inramning i vardagen. Att tända lite ljus, en rökelse, hälla upp en god kopp te - lite skön musik. Det sätter guldkant på tillvaron och är så enkelt!



Handgjorda rökelsehållare av brukskeramik, Lena Alffram. 130 kr/st hos Be Happy.

Inga kommentarer: