Jag älskar verkligen mat, god och nyttig mat med närodlade och ekologiska råvaror. Men ibland kör jag fast med inspirationen vad gäller min matlagning. Då brukar jag sätta mig med några härliga kokböcker eller mattidningar och frossa i recept och läckra bilder.
Renées bok har både läckra bilder, enkla recept och nytänkande. Den föll mig verkligen i smaken och när det var dags för middag blev det en härlig vegetarisk och färgstark måltid. Både jag och min man fick lust till att prova nya smaker och recept. Passar ju perfekt nu till sommaren när det blir mer ledig tid.
Quinoabiffar med basilika och fetaost
Råkostsallad med shoyorostade pumpakärnor
Ingefärskeso
Linsdipp med koriander
Avocadodipp
Ekologiska tortillachips
Maten var fylld av energi och det kändes när vi åt den. Den gjorde oss glada och behagligt mätta! Kroppen tackar dig omedelbart när du ger den bra näring. Du blir pigg och känner dig lätt till kropp och sinne. Ekologiskt smakar mer! Det är idag så enkelt att få tag på bra råvaror.
Nu ska jag baka en Brownietårta med pumpakärnor på. Happiness..
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar