torsdag 19 november 2009

Ny Yogatidning!


Nu har det äntiligen kommit en ny Yogatidning på svenska. YOGA heter den och jag har ett oläst ex framför mig. Jag har beställt tidningen till Be Happy och den finns att köpa i butiken för 59 kr. Vill du veta mer om tidningen gå in på http://www.omyogaom.se/
För min del har hösten inte fyllts med yoga. Har helt enklet inte prioriterat den - vilket känns i min kropp. Jag har haft ont i ryggen och nacken en del. Nu håller jag på med andra inre processer och vet att det kan kännas fysiskt i kroppen när gammalt skräp släpps. Ahaa...andas och släpp! Så skönt! Men helt klart kan jag hjälpa kroppen genom yogan. När jag känner av låsningar i nacke och rygg så rullar jag ut mattan och kroppen letar insinktivt upp bästa rörelsen för att få loss låsningen. Så visst även om jag inte för tillfället tränar yoga aktivt så finns den där att falla tillbaka på och söka läkning i. Kraft & energi!
Jag ska nu koka mig en kopp Herbal Chai - just nu favorit och verkar vara hos många andra med för det är tillfälligt slut på Be Happy. Kommer ny leverans nästa vecka!
Så ska jag bläddra igenom nya Yogatidningen och förhoppningsvis få inspiration till att komma igång mer med yogan. Home practice är ju en bra början! Tränar du yoga hemma - skriv gärna om hur du använder dig av yogan i vardagen.

3 kommentarer:

Malin R sa...

Lustigt att du tar upp den här tidningen! I lördags stod jag o kikade på den när jag var på Ica och handlade.. vet inte varför jag inte köpte den. Troligtvis för att dölja det dåliga samvetet!
Får nåt år sen körde jag yoga nästan varje morgon innan frukost, men jag har insett att det är skillnad och vara hemma och föräldraledig än studsa upp i ottan för att hinna till skolan.. Nu har jag mest dåligt samvete hela tiden. Man vill så mycket, behöver det så mycket, men det finns ingen prio på det!

Molly sa...

hej.
jag ville bara säga att jag gillar din blogg. den är jättefin och informativ :) jag gillar även din webshop, du har ett bra sortiment med mkt som jag gillar :)
ha en fortsatt bra dag och en bra helg.//molly

Anonym sa...

VIlken fin blogg som jag råkade hitta, och vad kul med en sprillans ny svensk yogatidning, den ska jag absolut inhandla i närmaste affär! Amerikanske Yoga Journal är ju annars min lilla husgud :)

Har yogat i nästan 5 år, och ska om 3 månader föda mitt första barn så nu kör jag gravidyoga 3-4 dagar i veckan, direkt efter jobbet när jag kommit hem. Det är lovely :)