söndag 27 februari 2011

Helg med familjen!

Något har hänt med min skuldra, rygg...tror någon muskel har låst sig eller blivit inflammerad. Det gör så jäkla ont rent ut sagt, i vissa lägen. Känner mig lite gnällig! Imorgon får jag förhoppningsvis tid hos min naprapat Erika Green, hon brukar kunna göra under med min rygg. Jag har försökt komma åt det onda med yoga ställningar men det funkar inte. Kanske ska jag vila ryggen om det är en inflammation, jag vet inte vad som är bäst. Men, men...det ordnar sig...

Trots detta har jag haft en bra och social helg. I helgen har vi haft besök av min mamma och pappa. Igår förmiddag dök dom upp och då tog vi bilen över till Helsingör. Denna lilla pärla som vi besökt väldigt sällan på sista året. Det var sol, plusgrader och våraning! Köpte ljuslila och mörklila tulpaner på torget - krispiga och helt underbara. Det blev även smörrebröd på vårt favortihak Rådman Davids. Ett litet korsvirkeshus med kanongoda smörrebröd, gott öl (för dom som önskar det) och mumsig äppalkaka med creme fraiche. På sommaren är den vackra lilla innegården öppen.
Här ser ni oss - Björn, jag, pappa och mamma!

På kvällen blev det matlagning och på menyn stod Provencalsk lammstek, gratinerat mandelpotatismos och smörslungade morötter. Jag har ganska nyligen börjat äta lamm och tycker att det är gott. Men det måste vara välstekt! Till dessert blev det vit chokladmousse med passion och hallonsås. Så mycket gott att äta denna dag.


Det är kul med besök och när det är familjen kan man ju bara vara som man är....även gnällig.....Idag, söndag har vi haft besök av bonussonen Oscar och hans flickvän. Oscar fyllde 16 år igår så vi hade födelsedagsmiddag idag. Dessutom fyller min pappa år imorgon så det blev dubbelfirande. Middag och tårta! Så en social helg med trevligt umgänge och gott om mat. :)
Jag satte sen pappa och Björn i arbete. Dom fixade lite saker jag ville ha uppsatta...bla skötbord till bebben. Min mamma strök nyinköpta ekologiska lakan till vaggan, inköpta på http://www.minimundus.se/ så nu är den bäddad och klar. Behovet av att "boa" och förbereda är stort och jag förundras lite över att den där driften är så stark. Det är bra att be om hjälp ibland för människor tycker oftast det är kul att hjälpa till. Nu blev en hel del gjort och dessutom, alla nöjda och glada.

1 kommentar:

malin - en blivande hudterapeut sa...

Vilken mysig tid har just nu och framför dig.
Jag köpte min bärsjal från Minimundus, en enorm bit tyg som jag svepte mig och sonen i.