fredag 18 mars 2011

Vårkänsla!

Solen i ögonen....
Njaa..idag är det snöslask och ingen sol i ögonen.... man undrar vart våren tog vägen...Men det hör ju mars till! Det slaskar bort lika snabbt som det kom. Helgen lovar bättre väder och fullmåne som visst ska ligga ovanligt nära jorden.
Idag är jag med i HD och i en artikel om "Vår vårkänsla". Här kan ni läsa den!
Vid lunch ska jag till barnmorskan igen för att kolla blodtrycket som fortfarande ligger lite högt men inom ramen för vad som är normalt när man är så här långt gången. Bra att dom kollar! Efter det blir det lunch i Domsten hos en kompis. Planerna för helgen är inte så många....hoppas våren tittar fram igen. Vi väntar såklart på att bebben ska komma, även om det är ett par veckor kvar. Den bestämmer ju själv när den vill ut och inte så mycket att göra mer än vänta. :)

Trevlig helg kära ni!

3 kommentarer:

Carina Sandahl sa...

Hej lilla du! Vilken positiv överraskning att hitta dig i dagens tidning, det var pappa som berättade. Du är verkligen duktig på att bekläda dina tankar i ord, o vilken bra reklam!! Längtar efter att bli mormor för tredje gången! Spännande!! Va rädd om dig!! Älskar dig! puss o kram. Från mamma!

Anonym sa...

Trevlig helg till dig med.. den som väntar på något gott......!!!!

Kram LINA

Heléne Persson sa...

Kul att läsa! Njut helgen! Kram Heléne