lördag 18 juni 2011

Regnet öser ned....

Lördagkväll och det ösregnar ute. Mysfaktorn är hög med lillan i bärsjalen, tända ljus och nyss njutit en god middag bestående av ekologisk kyckling, skivade rödbetor med fetaost, god sallad och en smaskig sås till det. LCHF mat passar mig faktiskt bättre än jag trodde. Magen mår bra utan bröd, pasta, ris och potatis. Äter dessutom mer varierat nu och testar nya recept. Nya smaker!
Visst är det väl något lugn med regnet?! Även om vi längtar efter ljumma sommarkvällar...men jag tror dom kommer. Det brukar väl bli fint framåt midsommar? För mig spelar det inte så stor roll just nu. Jag är i min bebisbubbla med ljuvliga Linn!
Njuter av att bara vara tillsammans med henne och Björn. Igår var både storebror Oscar med flickvän och storasyster Amanda här ( mina bonusbarn) . Extended family (utökad familj) blir vad man gör det till. Jag har varit i en extended family (låter bättre på engelska, som så mycket annat...) i över 12 år nu.... Det har innburit många prövningar!!! Men saker och ting faller på plats och blir som dom ska bli. Kanske inte som vi tror men bra ändå. Jag tycker det är kul när dom kommer hit och inser att dom funnits i mitt liv länge nu. Dom var små när vi träffades och nu är dom så gott som vuxna. Nu är det min tur att vara med hela vägen med ett eget barn. Så jag har ju faktiskt tur som kunnat öva :) Det blir ett tillgång för Linn att ha halvssykon och dom tycks vara ganska förtjusta i henne.
Linn med syster Amanda.
Jag har kommit fram till lite saker dom senaste dagarna...jag delar inte med mig av det just nu. Men känner det som att ett steg till är taget i att följa mitt inre. Prioritera det som är viktigt! Vara sann! Jag tittar mot soffan - där sitter min fina man med vår underbara dotter. Nu ska jag sätta på te och krypa upp i soffan jag med.
PUSS!

2 kommentarer:

Heléne sa...

Spännande att höra senare vad du har kommit fram till...nu ska jag också dricka en kopp gott te. Puss Heléne

Ulrika Forsell sa...

Hoppas allt är bra med er! Vill dfu ha coaching kommer jag ta emot lite smått framåt hösten.... Há en riktigt skön sommar. Kram!