lördag 1 oktober 2011

Sommar i Oktober.....

Magiskt ljus över sundet...här promenad på Råå.
Vädret är ju helt otroligt! Har ni lagt märke till det magiska ljuset som är ute? I alla fall så finns det här i Helsingborg och särskilt över sundet. Många pratar om att vi lever i en alldeles speciell tid just nu....om energihöjning...om förändringar....om hjärtat som öppnas än mer. Jo, jag känner det. Känner av att allt går snabbare på något sätt. Att det inte går att gå emot sitt hjärta. Att rädsla förlamar och kärleken få oss att våga följa flödet. Kanske är mina ord bara dravel för en del av mina läsare. Medan andra förstår vad jag menar. Jag skriver ändå.....i min önskan att vara sann mot mig själv.
Jag tänker tillbaka på när jag var yngre...vad vilsen jag var. Vad jobbigt allt kändes. Jag letade efter något som skulle fylla upp det där tomrummet i mig. Klumpen i magen...det som gjorde ont. Jag sökte och sökte. Idag har jag framför allt hittat mig själv. Jag har försått att den riktiga kraften finns i oss. Det gudomliga finns inom var och en av oss. När vi slutar leta och börjar andas. När vi vågar känna efter och titta inåt...det är där någonstans det händer. En lång tid vågade jag inte släppa efter. Trodde att jag skulle tappa bort mig själv då. Hmm..det var ju när jag vågade släppa som jag hittade mig själv. Men jag har fått hjälp. Det har jag skrivit om tidigare. Jag har min första healer Paul att tacka för en hel del...där började nog på min resa på allvar..... Så en fantastisk homeopat i Köpenhamn....och så kära Karin i Dalby - Wow! mmmm..och så Chris med sin healing och alldeles speciella sätt att jobba. Det var när vi mötte Chris som jag blev gravid. Tror du på mirakel? Det gör jag! Vi möter alltid dom rätta människorna när vi lyssnar inåt och känner efter. När eleven är mogen så visar sig läraren....eller vad är det man brukar säga?  Jag forstätter att utvecklas och tar hjälp av mina "lärare". Idag vet jag att jag måste ha den egna viljan och ta eget ansvar för att läkningen ska komma igång. Jag litar till min egen kraft men vet också att det blir så mycket enklare när jag får hjälp.
Idag vågar jag så mycket mer. Genom min egen resa kan jag nu hjälpa andra. Jag vet vad smärta innebär och jag vet att det går att få lugn i själen. Åh ja... Ayurvedan är också ett viktigt verktyg för välbefinnade. Däri hittade jag en viktig pusselbit och förstod att jag kan påverka mycket genom min livsstil. Yogan är ytterligare ett verktyg som hänger ihop med ayurvedan. Jag blir varm i hjärtat och känner mig ödmjuk inför allas våra resor. Idag mår jag bra och känner mig hel. Min blogg är en kanal att sprida mitt "Be Happy" budskap. Snart kommer jag ta emot för konsultationer. Det blir även workshops och andra happenings.
Detta inlägg halkade iväg av sig själv....visste inte vad jag skulle skriva om idag.
Vi städar inför husvisning nästa söndag. Men en promenad på Råå fick det bli i värmen. Nu är det kväll. Jag hör att Linn som leker med pappa på övervåningen börjar bli mammasugen.
Visst är väl livet helt fantastiskt?
Min älskade solstråle Linn på en utav våra sköna promenader i parken.

4 kommentarer:

Anonym sa...

givande att läsa om din resa, olika vägar till sanningen som man inspireras av.... tack för att du delar med dig.../ LINA

Ulrika Forsell sa...

Tack Lina! Ja, jag hoppas att jag inspirerar någon i alla fall....att bli lite sannare och VÅGA gå sin egen väg. Önskar dig en härlig sändag! kram

Heléne sa...

Tänkvärt! Kommer när du börjar med konsultationer igen! Kram Heléne

Anonym sa...

Hej! Jag skulle gärna vilja komma på konsultation. Jag är väldigt intresserad av ayurveda och brukar göra yoga.
Hälsningar Malin Sjödin 0705-478940