onsdag 4 januari 2012

Blåsig start!

2012 är här! Det känns öppet, positivt, nytt och förväntansfullt. Vår nyårsafton blev supermysig härhemma. Enkel och avslappnad, god mat och många skratt med Linn. Min mens kom tillbaka helt oväntat på nyårsafton. Har "sluppit" den sedan jag blev gravid. Men nu nästan exakt 9 mån efter Linns födelse ville den komma tillbaka. Jag ammar henne fortfarande mycket men mensen kan ju komma ändå. Var bara inte beredd på det! Kändes konstigt på något vis. Nu är det som vanligt. Kroppen börjar bli som vanligt igen efter att ha åstadkommit ett mirakel. Tyvärr åkte jag även på migrän. Jag har haft mycket problem med migrän i samband med mens. Hela graviditeten och fram till nu har migränen i princip varit som borta. Men nu kom den. Usch så trist det är att bli liggande flera dagar. Björn fick vara hemma från jobbet och ta hand om Linn. Så nu ska jag prata med Chris, min helaer om hur vi kan behandla detta. För så vill jag inte ha det vid varje mens. Nää - det har varit så skönt att slippa. Idag är jag hur som helst rätt pigg igen. Vi har börjat packa och var idag på IKEA för inköp av nya soffor. Den gamla blev inte bra i nya lägenheten så den finns nu på Blocket. Blir alltid lite kluven när jag shoppar på IKEA. Vill helst handla ekologiskt och genomtänkt. Men ibland blir det bra med IKEA. Ibland får pengarna styra. Vi valde beige Ektorps soffor och dom kommer bli jättefina i det stora härliga rummet med bjälkar i taket. Bilder kommer.... Jag kompenserar med något annat. Jag gör mitt bästa utifrån min situation. Men oftast är mina val aktiva. Jaaa...nästan alltid. Ibland kan det bli ett aktivt val att handla på IKEA. Ibland på Blocket. Ibland behålla det gamla. Ibland handla hög kvalité. Gärna handla ekologiskt....Vissa saker gör jag inte avkall på men jag blir mer och mer ödmjuk mot mig själv. Förenklar när jag behöver. Min mammaroll har ändrat mig lite här. Jag har lagt vissa "principer" på hyllan och sett att dom faktiskt begränsar mer än dom tillför. Be Happy - heter mitt företag och det står för så mycket av det jag vill förmedla. När jag är lycklig och glad då sprider jag det till världen och det är vad vår kära planet behöver mest av allt - KÄRLEK. När vi är harmoniska och mår bra då gör vi kloka val. Då vill vi ta hand om oss själva och vår kära jord. Mmmm.....2012! Vad har du får tankar om det nya året?
Det har fått en blåsig start med stormen Emil. Det gamla blåser bort och ger plats för det nya spirande vackra. Sköt om dig....och hålla tummarna snälla ni att någon hör av sig och vill ha vår katt. Vi har satt upp massor av lappar och kollat med vänner och bekanta. Nu önskar vi!!!

1 kommentar:

Britt sa...

Det där med migrän vid mens känner jag igen och jag blir så trött på det. Det borde kunna fixa sig så ätt det inte bli så när man vet att det kommer varje månad. Om du får något bra tips hoppas jag att du skriver om det//Britt