fredag 6 april 2012

Glad Påsk!

Sitter i bien på väg till Ljunghusen. Ut faller regnet men här inne i bilen håller vi påskstämningen uppe. Påskris med fjädrar, choklad, påskpresenter, levainbröd till påskuffén, påsk klänningar mm...mm. Oj vad saker det blir bara man ska resa bort ett par dagar. Barnstol och vagn tar ju halva bilen ;)
Synd att det blev regn men för att använda en klyscha "Vädret rår vi ju inte över" och en till "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" :) Hur som helst hade jag fördragit en varm och solig påsk. Så det så!
Igår var vi på påskhappening med italienskt tema hos Lena Alffram (läs mer om Lena här). Hon och Birgit som driver Citron & Timjan hade gjort så fint med i citroner från Italien, citron och apelsinträd, oliver, keramik och tavlor. Titta förbi hos dom om du har vägarna utåt Höganäs i påsk - Strandgatan 4 i Höganäs. Härligt med kreativa människor och smak av Italien är ju alltid trevligt.
Mingelbilder från Höganäs. Vi trivdes bland citroner, trevliga människor och morotsstavar.
Kära läsare! Tack för ni läser min blogg. Det värmer och gör det extra kul att skriva. Jag önskar er en glad påsk med avkoppling, gott att äta, kärlek och gemenskap. En vän skrev ett sms där hon skämtsamt påpekade att det är väl  denna helg vi får syndernas förlåtelse och blir oskyldiga änglar igen. Ja! man kan fira påsk av många anledningar. Vi firar den för att välkomna våren, sätta färg på tillvaron, äta många ägg och god choklad. Så ljus och kärlek till er alla och fira av just den anledningen ni önskar.
KRAM!

1 kommentar:

helene sa...

Glad påsk! Kram från Heléne