måndag 30 april 2012

Så är våren här på riktigt...

Sköna maj välkommen! Så efterlängtad, både maj, grönskan och värmen. Idag har varit första riktiga varma dagen på detta år. Vi har varit sociala och nu har jag en liten stund för mig själv på soffan med datorn. Pust - skönt! Jag är på G hela tiden har jag upptäckt. Alltid redo liksom! Med famnen, med brösten, med blöjan, med middag, med tvätten osv. Jag trivs med det och rollen är så självklar. Mamma Ulrika. Men paus emellanåt är välbehövligt. Att bara sitta ned, stilla på rumpan. Andas och vicka på tårna...idag utan strumpor...för jag är VARM. Wow värme!
Mormor och morfar är här. Bonusen Victor har just kommit hem efter 9 mån på resande fot och besökte oss idag. Bonusen Oscar med flickvän har också varit här. Ikväll har vi allihop ätit en god middag på Bistro Grodlår & Timjan. Restaurangen är granne med oss, så det var inte långt att gå. Jag gick lite tidigare för Linn var helt slut. Lilla hjärtat, rosiga kinder och trötta ögon. Hon somnade bums här hemma. Många intryck med alla besök på en och samma dag.
Jag är allt lite trött, konstaterar jag sittande med datorn i knät och en lysande kvällssol som ger ett magiskt skimmer till rummet. Trött och glad. Glad att ha så fina människor runt omkring mig. Glad att våren är här. Glad att sommaren väntar. Och alldeles jätteglad för att vi bokat resa till Mallorca. I slutet av maj drar vi till Palma för en vecka. Blir ljuvligt! Jag älskar Mallorca och det är 7 år sedan vi var där sist. Tänk att få sträcka ut sig i en solsäng på takterassen där vi ska bo. En mysig lägenhet i Santa Catalina. Mmmm.....
Jag orkar inte skriva mer ikväll.
Önskar er alla en härlig valborg och första maj.
Jo jag vill skriva något mer...dela något jag känner.
Störst av allt är kärleken. Va i ditt hjärta. Utan rädsla. Bara i stillhet. Låt kärleken blomma och fylla varenda cell i din kropp. Älska fullt ut. Skratta men tillåt dig även att gråta. Alla känslor att tillåtna. Det gör ont när knoppar brister. Ont att växa, att våga. Men det är alltid värt det. Gå utanför det som är bekvämt och välkänt. Var nöjd med det du har men nöj dig inte om du vill mer. Det är också OK. Men gör valen i kärlek och i glädje.
Kram på er!

2 kommentarer:

Therese-lotusmamma sa...

Härligt att få läsa dina tankar igen. Det var ett tag sen jag var här. Vad roligt att ni flyttat till Båstad! Har du förresten besökt Karins yogastudio, yogavita? Jätte mysigt!

Ha det gott!

Anonym sa...

Hej Ulrika!

Åh, du skriver så vackert när du känner så mycket! Tusen tack för att du vågar dela med dig. Det betyder mycket för mig. Vårvarm kram från Malin i Malmö.