onsdag 25 juli 2012

Sent morgondopp och Brassevecka.
Sol, sol, sol.....Nu är det skönt att ta morgondopp igen. Det blir inte så tidigt. Idag var vi på piren strax efter tio. Det är charmigt med alla som sitter på bänken i sina morgonrockar, nybadade och avkopplade.  Idag var vattnet klart och fint, runt 19 grader skulle jag gissa. Det blev längsta badet hittills denna sommar. Nu är Sverige verkligen helt fantastiskt. När solen är framme och temperaturen ligger på mellan 20-25 grader. Färgerna är klara och havet ligger spegelblankt. Vi stannade i hamnen för en kaffe och surdegsmacka. Alla småpratar med varandra och det märks att DETTA behöver vi nordbor för att tina våra kroppar och sinnen.
Idag börjar Brasseveckan här i Båstad. Massa kul händer på stranden, samba, samba fotbollskola för barn, Capoeria mm. Med detta väder kan det ju knappast bli bättre. Vi softar och har äntligen fått lite semesterkänsla. Just nu är Björn på sovpromenad med Linn. Jag sitter i solen och bloggar. Vet inte om datorn gillar värmen lika mycket som jag. Tycker den låter konstigt....Jag avslutar detta lilla inlägg och tar in datorn.
Vill du dansa samba i solnedgången i sanden så Välkommen till Båstad och vår bjärehalvö.
Bemvindos

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fina ni är ja solen värmer våra frusna själar !!! Kram lina

Anonym sa...

Hej Dotter!! Vad fina ni är! Jag har läst på din blogg. Jag blir stolt över dig! Du skriver enkelt,djupt, fängslande o mycket tänkvärt! Älskar Dig! Puss! Mamma.