torsdag 26 juli 2012

En speciell dag.

Igår var en speciell dag. Jag och Linn var själva ett par timmar och Björn var iväg på ärenden. Det händer något när jag är själv med Linn. Jag tar mer tag i "min egen kraft". Inte så att jag vill vara  utan min man. Nej! Han är min livspartner, min man, min klippa. Det är bara det att jag så lätt lämnar över kraft, ansvar eller vad jag ska kalla det. Förstår ni vad jag menar? Äsch, jag vet vad jag menar och det är ju huvudsaken. Hur som helst...dom där timmarna hände något jag väntat på i flera veckor. Jag hittade tillbaka till något inom mig själv. Bestämde mig för att vara öppen och le mot människor. Vara öppen för möjligheter. Vad händer då? När allt är möjligt?
En vän jag inte träffat på länge hade ringt mig på svararen. Hon var i Båstad för några timmar. Jag hörde meddelandet senare och tänkte att hon kanske redan åkt tillbaka. Det var stimmigt på stranden så jag väntade med att ringa. Men tittade efter henne på väg hem. Plötsligt ropar någon på mig när jag passerar ICA och där stod hon. Min vän, som drabbades av den hemska sjukdomen - bröstcancer för ett par månader sedan. Här stod hon med keps på huvudet, utan hår och lite svullen av kortison. Men med en inre styrka och ett lugn som människor ibland får när svårigheter knackar på. Jag blev så glad av att  se henne, få krama om henne och bjuda på en kopp te hemma i soffan. Vi pratade Palma! Hon och hennes man har en lägenhet inte långt från vår favorit del i Palma, Santa Catalina. Kanske får vi möjlighet att ses där i September. Vore härligt!
Kvällen fortsatte med att bonus dottern Amanda kom för övernattning. Jag blir alltid glad av henne. Vi skrattar tillsammans och förstår nog varandra rätt bra. Hon är en fantastisk storasyster till Linn. Jag är glad att hon finns.
Linn och storasyster

Linn har en storasyster (halvsyster till) men vi har ingen kontakt med henne. Ett komplicerat läge men något jag varken blandar mig i eller faktiskt bryr mig om längre. Låter kanske konstigt, men så är det. Jag, Björn, Amanda och Linn gick ned på stranden framåt halv åtta tiden. En sådan där kväll när vi struntade i läggtider och tog kvällen som den kom. Somnade Linn i vagnen så gjorde hon. Vilket hon inte gjorde kan tilläggas. Vår sociala lilla vädur ville inte missa Brasse musiken i solnedgången. Hon diggade och verkade njuta lika mycket som vi gjorde.
På vägen till stranden hade jag ett underbart tel samtal med en annan vän och som även är min thaiyoga massör. Vi har inte pratat på länge. Men nu hade jag ett par frågor till henne och som vanligt hade hon klockrena svar. Precis vad jag behövde höra. Hon är en underbar och intuitiv människa. Bor du in närheten av Helsingborg så besök henne för en massage. Hälsa från mig!

Vi käkade nere på Badkrukan vid stranden. Hallomiburgare med pommes för 155 kr. Värt varenda krona. Inte för maten ;) den var OK men inte mer. Men kvällen, musiken, solnedgången och kärleken i luften. Mmmmm.....En magisk kväll.
Jag träffade Lena som har Bistron Lycklig. Dom satt ett helt gäng och pratade Palma. Mmmm....Båstad - Mallorca. Det finns en koppling där! "Det ligger i luften, nånting är på gång..." återigen har Ledin fattat grejen ;)
Idag har också varit en fantastisk dag med besök av fam Groning. Vänner från Värnamo som vi också har Mallorcakärleken gemensamt med. Människor jag tycker om, som fyller på, som man bara kan vara med. Utan ansträngning!
Nu sitter jag i kvällssol som fortfarande värmer, smuttar på lite rosé och inväntar sen sillmiddag.
Life is great!
Önskar er en kärleksfull kväll och massor av mer sommmar.
Ibland är livet extra magiskt och alldeles fullt med kärlek.


1 kommentar:

Erika Green sa...

sug på MAGIkaramellen :-)

Kramis