måndag 15 november 2010

Vad kul med blogg utmärkelse!


Igår fick jag en blogg utmärkelse - Beautiful Blogger Award! Den kom från en av mina bloggläsare som skriver på http://www.lyxbohemen.blogspot.com/ Så jag tackar och skickar vidare! Awarden för med sig förpliktelsen att jag ska skriva 7 saker om mig själv samt föra vidare awarden till 7 andra bloggare jag vill uppmärksamma.

Så "here we go":

Jag väntar mitt första barn och det är en helt enorm känsla! Sååå tacksam!

Jag ser mig själv som en livsnjutare!

Jag är född i lejonets tecken!

Sollerdalen på Mallorca är ett av mina favortiställen!

Jag önskar att en dag få simma med delfiner!

Yogan har förändrat mitt liv!

Jag tycker det är jättekul att fotografera!

Bloggare jag läser och vill uppmärksamma är:

Min vän Erika http://www.skapafrihet.blogspot.com/ som bloggar om djupsinnigt och extremt vardagliga saker. Hon är nia-instruktör, naprapat och småbarnsmamma och delar med sig av sin resa. You go girl!

Fantastiska Sofia Sivertsdotter http://www.authentic-avenue.blogspot.com/ som skriver kloka, tänkvärda och otroligt viktiga saker på sin blogg. Sofia är en sprudlande inspiratör som uppmuntrar oss till att vara modiga!

Jag läser ofta Malin Berghagens blogg på http://www.leva.nu/ Hon skriver äkta och ofta igenkännande om sitt liv, yogan och vardagen.

Camilla Åkesson ger daglig inspiration till medvethet och positiv kraft. http://www.dagliginspiration.wordpress.com/ Full av kunskap och klokskap delar hon med sig av sina tankar.

http://www.komtillbaka.blogspot.com/ en blogg jag upptäckte för ett par år sedan. En kvinna som efter en utbrändhet nu delar med sig av sin resa mot större medvetenhet och medkänsla. Mycket tänkvärt!

En annan blogg värd att besöka är Sanna Ehdins!http://blogg.passagen.se/sannaehdin/ Sanna har skrivit många böcker om kost, näring, personlig utveckling. På hennes blogg kan du följa hennes resa.

Anna skriver på http://www.annayoga.wordpress.com/ om sin utveckling i asthangayoga. Jag tittar in hos henne då och då! Hon förmedlar fokus och vilja med sitt "yogaliv". Anna är också gravid så kul att följa för mig.

Så varsågod : Varsin Beautiful Blogger Award till er!

Inga kommentarer: