onsdag 2 april 2014

Försenat flyg....

Björn ska hämta sin dotter Amanda och farmor Kerstin på flygplatsen ikväll. Planet är försenat så dom landar nog inte förrän framåt halv två i natt. Vi sitter just nu på kontoret med varsin dator. Här är romantiken på topp :) Fast det finns ju charm i att jobba ihop också. Jag bloggar och mannen skickar offerter.
Jag har haft en inspirerande förmiddag på Portioxol (hotellet) med Ulrika. Ni kan läsa mer om detta på DestinationMallorca.
Resten av dagen har tillbringats härhemma. Lek med dottern och så har jag försökt tvätta ur färg i håret. Igår var jag nöjd med hårfärgen men idag känns den alldeles för röd. I-lands problem....jag vet! När jag gick till Ulrika på Goodness i Helsingborg var jag alltid nöjd men här har jag inte fått till den hårfärg jag trivs med. Så Ulrika om du läser tycker jag du ska ta och pallra dig hit :)
På fredag ska jag på casting till Palma Pictures. Tänkte det är lika bra att köra på nu när jag tänjer på bekvämlighetszonerna och prövar nya saker. En casting innebär inte nödvändigtvis jobb men då är jag upplagd i deras databas och hoppas att jag matchar något jobb framöver. Kanske någon rödhårig mogen kvinna som ska göra reklam för hårfärg....vem vet ;)


1 kommentar:

marie jm sa...

Balsam, "vanligt", alltså inte speciellt för färgat hår, gör att röda färgpigment släpper... så prova med det :)
Är i Palma några dagar nästa vecka, längtar!!