måndag 31 mars 2014

Energin är tillbaka!

Solen börjar återvända och molnen så smått att skingras. Efter tre timmar hos frisören känner jag mig glad och pigg igen. Blev ompysslad med rött te, skön massage och nöjd med färgen. Mammalyx!
Jag hämtade en liten 3 åring på förskolan som gick genom Palmas gränder och såg arg ut :) No, no sa hon samt massor av annat som snart kommer resultera i att hon pratar spanska. Än så länge är det ett fantasispråk med inslag av spanska ord. Det blev lite gränssättning vid busshållplatsen vilket inte uppskattades av henne till en början men efter det har dagen varit ovanligt harmonisk. Så skönt när det vänder!
Middagen bestod av hemmagjorda kycklingköttbullar, potatis, sås och lingon. Ibland är husmanskost rena gourmetmaten :) Det hör inte till vanligheterna härhemma och just därför smakar det extra gott ibland.
Oscar och Victor var förbi en sväng efter tennisträningen. Det är så kul att se hur Linn trivs när dom är här.
På onsdag kommer storasyster Amanda och farmor också. Vilken rolig vecka!
Soffhäng med brorsorna och deras I pads......"Bygg klossar med lillasyster" tycker jag men Linn verkar mycket nöjd med tillvaron. 
Idag är det 1 år sedan vi åkte till Palma för att titta på den lägenhet vi nu bor i. Då var här bara golv, väggar och tak. Vi bodde på Hotel Feliz och jag minns dom där kvällarna med middag, vin och djupa samtal. Skulle vi våga ta steget? Säga ja till lägenheten? Flytta från Sverige där vi ju alltid bott.....Vi var bara här i 3 dagar och på planet hem visste nog båda att vi snart skulle vara på väg tillbaka till vårt nya hem. Vi tog någon dag på oss hemma i Båstad innan beslutet togs att tacka ja till lägenheten. Sen den dagen har det gott i ett med flytten, att komma på plats här, jobb, förskola och annat. Det börjar leta sig in ett annat lugn i tillvaron med aningen större pauser.
Det är ingen annan som ger oss det liv vi vill ha - det skapar vi själva.
Be Happy!
Denna bilden är tagen för 1 år sedan. Då var det mycket funderingar på det stora steget vi skulle ta.  Nu går vi gärna till Hotel Feliz för ett glas vin och den trevliga stämningen. En kvarts promenad från där vi bor....


1 kommentar:

Carita Liljendahl sa...

Härligt! Det här med att leva drömmen, eller att göra det man drömt om, det man önskar och vill.

Så många drömmer och önskar, men få vågar. Fint att du delar med dig av din vardag!