måndag 9 juli 2012

Tur vi ska till Palma!

Men vad hände? Det har varit ok väder idag när vi varit i Helsingborg. Vi avslutade med ett besök på IKEA och när vi kom ut därifrån hade det blivit typ....höst. Regn, blåsigt och ca 16 grader. Att vi badade i morse känns avlägset. Att det var så varmt på vår terass igår så vi knappt kunde sitta där känns ännu mer avlägset. Synd på tennisveckorna och all satsning Båstad gör dessa dagar.  Det är betydelsefulla veckor för all handel här. Klart vädret påverkar! Dricka rosé i solnedgång eller huttra i regnet?!
Jag är glad att vi har Palma som väntar i slutet av augusti. 4 härliga veckor vid medelhavet. Väderprognosen jag nyss tittade på blir mer uthärdlig när jag har Palma i sikte. Hoppas att vädergubbarna har fel och att det blir lite bättre än dom spått. Jag vill ju fortsätta semesterns morgondopp. Men regn och 16 grader...nej där går gränsen.
Igår var solen framme och det var shorts väder. Snacka om omväxling!

Vi har haft en jätte rolig dag idag. Efter sallad på Etoile blev det besök på Jansson data för att fixa back up till min Mac. Du har väl back up till din dator? Jag har så mycket bilder på min kära dator... så slarvigt att jag inte fixat det förrän nu. Tack Björn för du tjatar på mig! Det blev även en stunds shopping och fynd på rean. Nu går det verkligen att göra fynd i butikerna. Idag lät jag lusten styra! Kunde klarat mig utan de kläder jag köpte och inte var det ekologiskt heller. Men det var prisvärt och kläder jag verkligen gillade. Som jag kommer använda i många år. Det får duga som köp resonemang idag.
Nu ska vi dricka lite te och smaska på bovetekex från Renée Voltiare. Myskväll i regnet....sommarregnet...men ikväll känns det nästan som höst. Vad gör du i sommaren?


2 kommentarer:

Solgården sa...

Tror minsann att hösten kommit till oss oxå, igår vart det tropisk värme..men men vi får helt enkelt lysa som solen :)
Härligt med semester till Palma, till värmen och solen! Längtar faktikst också till hösten även om jag älskar den tid som är nu, men då drar våran lilla familj till NY till storasyter min! TJOHOOO!

Sen så det utb till hösten också!
Vad mycket roligt vi har att se fram emot :)

Ha en bra dag!
Kram/Sofia

Erika Green sa...

Ååååh tack för back-up-tips, det ska jag skirva upp min semesterlista :-)

Palma vilken lyx!!! wow. Vi har ju oxå Spanien i sikte :-) Men bara en vecka i sept...

Vi kommer snart till Båstad, kramis i ruskte, innemys