torsdag 19 september 2013

Fullmåne och yoga

När jag tog bussen till yogan insåg jag att min hunkydory kofta blivit kvar på hållplatsen. Ska jag hoppa av och ta bussen tillbaka? Då missar jag yogan. Funderade någon minut. Drog iväg ett sms till B som lagt mobilen hemma när dom gick ut.
Äsch va sjutton! Koftan köpte jag i våras för en tusenlapp. Trist att bli av med den. Men den kan ju också ligga kvar. Har jag motstånd till yogan? Svar Nej! Jag ska dit. Gjorde en mental ljusbubbla kring koftan och klev in på Earth Yoga. 
Skönt pass men tema: to celebrate the fullmoon. Mycket töjningar i höfter, lår och rumpa. Som om passet bara var skapat för mig som haft en envis muskelspänning i ena skinkan hela dagen. Nu fick jag snällt ligga i en och en halvtimme och andas mig igenom spänningar som sakta släppte, tack Patrick för välgörande pass.

Ute från studion möttes jag av en ljummen kväll. Sitter och väntar på bussen och har köpt med mat hem. indisk variant på kebab ( pollo et vegetal). Fräsch mat och trevlig kille som har det. Ett hål i väggen ungefär så stället är lätt att missa. Men gör inte det! Kathi Roll Factory heter det. :)


Ja dessutom väntade ett sms från B: cavan på kylning och koftan är hämtad. 

Lycka och Namaste!

Inga kommentarer: