lördag 23 april 2011

Glad Påsk!Vilket påskväder vi har.....varmt och soligt. Allt lever upp! Uteserveringar, folk pysslar i sina trädgårdar, glassätande människor, skrattande barn och ja! allt känns enklare och mer levande så här års. För oss är det första påsken med lillan och vi njuter i fulla drag. Vi hade lite besök igår och skulle fått besök av min syster med familj på påskdagen, men dom hade blivit förkylda och stannade hemma. Nu har vi bjudit mormor och morfar på middag på annandagen istället.

Idag ska vi ut till Höganäs och besöka Lena Alffram som har sin söta keramikbutik öppen i påsk. Vi tar dagen som den kommer och anpassar oss efter Linns välmående. Vi snackar en hel del om hur vi vill ha det i vårt nya liv som föräldrar. Det finns en uppsjö av tips och råd på internet och i böcker...dessutom har ju ALLA sina egna åsikter om vad som är rätt och fel. När man ska börja med rutiner, läggtider, amningstider mm...Hur vill vi ha det??? Jo min inställning och mål är att följa Linn och låta henne vara så harmonisk som möjligt. Mår hon bra så flyter allt på lätt! Hon mår bra när vi är trygga och lugna. Dagarna blir inte precis som jag planerat. Vi lever mer i nuet. Jag hade planerat att fixa på terassen igår men satt länge i soffan och ammade istället...för Linn ville inte alls sova just då.... Jag ler och är glad att få lära mig allt nytt som Linn redan lär mig. Om det inte blir just som jag planerat så blir det fantastiskt bra ändå..ofta ännu bättre. Nya insikter!

Men nu ska vi göra ett försök till en liten utflykt. Ut och njuta av påsken och våren! Jag tar med kameran och kanske delar med mig av några här på bloggen senare.


Önskar er en härlig, solig och rolig påsk! KRAM!

1 kommentar:

Anonym sa...

GLAD PÅSK till dig med!!
kram LINA