söndag 31 juli 2011

Semester och tid för reflektion!

Hemkommen igen efter några dagars skön semester på Österlen. Det har ösregnet nästan hela tiden och det kan vara utmanande att vända humöret när man förväntat sig sol och timmar på stranden. Men Linn ger mig tillfälle att se livet från nya perspektiv. Det är en lycka att bara få vara med henne så allt annat blir sekundärt. Sen läser jag ju boken Ayurveda för ditt sinne och där står så bra och kloka saker. Janesh skriver om vad ljusa tankar gör med vårt sinne, samt vad mörka och negativa tankar gör. Då är valet lätt!
Så dessa dagar har varit fyllda av ljummet ösregn, lugn, kärlek, pussar, god mat, mysiga små smultronställen och vila. Vår första sommar med Linn och alla upplevelser är nya.
Vi bodde 2 nätter på Kivikshotell. Vilken utsikt! Litet hotell med soft atmosfär...där fanns en liten SPA avdelning och vi inledde med varsin 30 min ryggmassage. Behövligt för en småbarnsmamma som bär runt på sin lilla tjej ganska mycket. Ljuvligt att bara andas ut och bli ompysslad. Bra att börja med massage för det gjorde att vi varvade ned direkt. Vi har ätit gott och njutit av att få maten serverad. Vi skulle åkt hem i fredags men tog en spontan övernattning på Kafferosteriet. Detta ställe rekommenderar jag varmt. Skriver mer om detta i dagarna och även om Kiviks lilla råa....men idag blir det bara ett kort inlägg. En liten hälsning med sommarkram till minabloggläsare :). Faktiskt tittar solen fram nu och en långpromenad står på tur.
Fortsatt skön sommarsöndag!

Inga kommentarer: