torsdag 18 augusti 2011

Välkommen till landet föräldrar!

Idag såg Linns näsa inte alls bra ut! Koppan varade sig och hur lätt är det att tvätta bort en hård skorpa på en skrikande liten bebis. Hmm....usch så jobbigt. Vi provade att bada henne i calendula bad. Det funkade ganska bra, fick bort lite av varet och skorpan. Efter googlande på nätet och snack med sjukvårdsupplysningen bokade jag tid på vårdcentralen. Läkaren konstaterade genast att vi behövde ge Linn penicellin. Känns sådär! Hon har bara smakat bröstmjölk, nu ska vi tvinga i henne penicillin 3 ggr om dagen i 7 dgr. Hmmm...Samtidigt sådan tur att det finns hjälp. Jag pratatade med antroposoferna i Järna igår och beställde homeopatmedel. Men antroposofi och homeopati i all ära...det tar ofta lite längre tid innan tillfrisknandet. Det känns fel att låta Linn ha ont i onödan, plus att det är rötmånad och det är inte bra att gå runt med infektioner. Så vi ger henne den här kuren och hoppas den tar infektionen. Björn ger henne medicinen och det är så jobbigt att tvinga i henne när hon skriker. MEN det kunde varit mycket värre och VÄLKOMMEN TILL LANDET FÖRÄLDRAR med allt vad det innebär.
Jag har fått tips om att kombinera antiobiotikan med Thuja för att mildra det hela. Dessutom kommer jag ta Holistics Lactovital för tarmfloran. Då får ju Linn det i bröstmjölken. Såå! nu hoppas jag läkningen går snabbt.
Det här blev en lite annorlunda vecka med mycket tårar och funderingar. Inte bara om detta utan även inom andra områden. Men känslan inom mig är lättare. Träffade min mentor/healer igår och det stärker mig så. Jag drog nyss ett inspirationskort och såhär stod det:
Jag släpper kontrollen.
Jag kan inte styra min omvärld. Det enda jag har kontroll över är mig själv och mina tankar. Jag bejakar tryggheten och lugnet inom mig.

Jag nickar ler och andas! Yogan i sin innersta essens. Let go!

1 kommentar:

Erika Green sa...

Det blir jättebra till sist! Thrust!

KRAM Erika