söndag 21 augusti 2011

Att öppna för flow....

Idag sa min kloka vän Mi - Vi ska inte sluta göra det vi inte tycker om utan BÖRJA göra det vi älskar och känner passion för. Yes! Det är en skillnad i det där. Lite samma budskap kom i boken som jag läste i morse - Ayurveda för ditt sinne av Janesh Vaidya.
"Sök inte efter ljuset, var själv ljuset. Försök inte älska, var istället kärleken och sprid den känslan omkring dig. Vänta inte på att någon ska be dig om hjälp, sök istället upp världen som behöver din hjälp. Kom ihåg att när du börjar bli ljuset, när du blir kärleken och erbjuder dina händer till hjälp, ger du samtidigt dig själv ljus och kärlek genom att lägga till god karma i livet."
Jag har verkligen märkt att det är så!!! När jag fokuserar på det goda, fina, vackra i världen händer magiska ting. Det är inte lika med att det inte finns några problem i mitt liv, utmaningar och relationer som är ansträngda. Jag blundar inte för dom heller men jag vänder huvudet och blicken åt ett annat håll. Till allt som gör mig glad! För det är då jag får kraft och lust i vardagen. Då öppnas hjärtat för kärlek, passionen slår ut och det blir flow i livet.
Så prova att bjuda in det du önskar i ditt liv.


Live your dream!!!

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Precis vad jag behövde höra idag. Tack!

Anonym sa...

Verkligen tänkvärda ord!! O ni är sååååå fina på kortet. Älskar er!!