lördag 9 juni 2012

Ibland ser man inte skogen för alla träden...

Sen vi kom hem från Palma har jag känt mig lite låg. Jag har längtat och längtar tillbaka. Det kommer bli mer Palma för oss. Men nu är vi här! Då gäller det att se det vackra som finns omkring oss här och det är mycket. Både igår och idag har jag fått upp ögonen än mer för vackra Bjäre. Igår besökte jag min duktiga och fina naprapat Erika Green i Ängelholm (läs hennes blogg här). Efter en skön behandling och välbehövligt knak i bröstryggen körde jag hemåt i regnet. Jag tog vägen över Grevie/Förslöv hem. Småvägar över åsen med vacker utsikt. Det blev ett stopp hos Tant Grön och några smaskiga får- och getostar med hem. Sådant förgyller tillvaron. Jag gillar som ni märkt att shoppa kvalité. Det blir godare när det är varor utvald med omsorg. Medan vi lagade mat dukade jag upp lite After work i köket :) och så hade vi som många andra svenskar "fredagsmys".
Imorse var jag och Linn uppe redan halv sju. Det blir en lång dag när man kommer upp tidigt. Solen sken och det blev en härlig dag. Björn ville ta oss med upp på åsen precis bakom där vi bor. Han har sprungit där flera gånger och är helt betagen av utsikten. Så på med bärsele och sköna skor - sen traskade vi iväg. Det var mycket uppåt och kändes i benen...men såååå värt lite pustande.
Jag låter bilderna tala!

Dessa vyer har vi alltså precis intill där vi bor. Det gäller att öppna ögonen och ta emot!!! Eller vad säger ni? Tar du emot det vackra som finns i DITT liv?
Det blev en skön förmiddag och Linn sov i bärselen under den guppiga promenaden till fågelsång och frisk luft.
Sedan tog vi bilen till Nivå 125, det heter så för att det ligger 125 meter över havet. Jätte trevligt ställe, gott fika, kul saker i designbutiken och trevliga utställningar. Utsikten på vägen dit får man på köpet.Det blev mycket bilder idag. Jag älskar att fota, älskar att skriva. Funderar en del på det där skrivandet...i vilken form det ska vara, blogg, bok, artiklar eller bara för att det är kul....Ja, det får vara grunden. Att det är roligt och att jag blir glad när jag skriver. Ibland om djupa saker och ibland om ytliga saker...om det stora i det lilla och det lilla i det stora.
Godkväll kära läsare! kram

1 kommentar:

Erika Green sa...

jättefina kort, speciellt det på dig och Linn!!!

det var härligt att se dig!!!

Life as art, naturen är så vacker, när vi tar in den - då fylls vi.

STOR KRAM Erika