fredag 31 augusti 2012

Ett snyggt Palma

Jag gillar verkligen alla mysiga gränder här i stan. Charmiga caféer, tapasbarer och restauranger. Shoppingutbudet är stort för den som så önskar. Igår hamnade vi på Rialto Living när vi tig skydd för en åskskur. Det kan regna på denna ö också visade det sig. Vilket faktiskt var ganska skönt. På Rialto Living hittar man kläder, tyger, möbler, doftljus, inredning mm. Allt noga utvalt! Man kan också sitta ned för en smoothie eller som vi gjorde ett gals cava. Linn smaskade i sig en mini croissant. Hittade en urläcker soffa som jag helt klart kan tänka mig. :)
Här kan jag mycket väl tänka mig att mysa med familjen.
Snyggt!
Idag är det mulet vilket bara känns skönt. Det är varmt ändå men mer lagom. Idag har jag startat min yogapractice. Skönt och välbehövligt. Fick sällskap på mattan av Linn. Först hade jag tänkt att Björn helt enkelt skulle ta henne en stund medan jag gjorde min yoga. Men konstaterade snabbt att det då skulle bli väldigt svårt att hålla henne undan. Dessutom vill jag ju att yogan ska vara ett naturligt inslag i vårt liv. Så hon fick hålla på bäst hon ville men jag förklarade att: Nu gör mamma yoga. Funkade faktiskt ganska bra. Björn fick avleda hennes uppmärksamhet ett par ggr. 

Nu doftar det gott från köket. Björn har varit i saluhallen och inhandlat ingredienser till dagens lunch. Kycklingspett, majskolvar, quinoa och grönsaker. Det är lyxigt att kunna gå och välja bland alla färska grönsaker. Vi har hittat en handlare som har ekologiskt.
Efter lunch blir det liten taxi utflykt för här behövs en skrivare till jobbet.Vi trivs med vårt Här Arbetetande
Trevlig fredag på er!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej syster! Vad mysigt ni verkar ha det:) jättekul att följa vad ni gör här på bloggen! Sötnosen ser ut att trivas också. Puss på er, kanske kan skypa i helgen.// Sofia

Anonym sa...

Hejsan!
Så mysigt ni har det!
Fick du mitt mail som jag skickade för ett tag sedan?

Det är svårt att se vad det är för konstiga ord här när man ska kommentera, ibland måste jag försöka om och om igen, lite irriterande....

Ha det gott!
//Anna