måndag 13 augusti 2012

På stranden

Sensommar, ljumma vindar, fortfarande turister i byn men ett lugn börjar lägga sig. Den grönskande åsen har djupnat i färg. Reorna avlöser varandra i butikerna. Fortfarande kan man köpa bjäre glass på torget och sillmackor i hamnen. Jag ligger på stranden, Björn och Linn badar. Jag var inte badsugen men njuter av havsbrisen. Jag älskar havet och öppna vyer. Det är mitt landskap! Skogen har sin skönhet men jag känner mig instängd där. Vill ha öppna landskap och space.
Om två veckor åker vi till Palma. Jag har lite planer på mitt bloggande därifrån. Det blir en yttre resa men även en inre.  Jag tänker använda tiden där till att komma mer i balans. Bjuda in yogan och meditationen i tillvaron. Det tar 21 dagar för en ny vana att sätta sig. Så det blir ett utmärkt tillfälle att få till nya rutiner. Välkommen att följa min resa. Egentligen ser jag yoga som något väldigt privat och helt utan prestige. Men jag vill inspirera med min blogg och hoppas att fler kan få lust att öka balansen i  livet.
Jag är så glad för att lillans nya läggrutiner går bättre för var kväll. Inget dramatiskt utan som ett samspel där jag fått vara den som styrt henne. Tydlighet ger trygghet. Känns också bra att vårt val att amma till sömns som jag vet att många avråder till, inte varit ett problem för oss. Visst krävdes det ett par envisa kvällar. Men inga 5 min metoder eller något annat som känts onaturligt. Återigen blir jag övertygad i värdet av av att följa sitt eget hjärta. Samt låta tiden ha sin gång. Inte stressa utan - go slow.
Puss på er

1 kommentar:

marie jm sa...

Det blir så härligt att följa ert Palmaäventyr!! Kram!