tisdag 9 juli 2013

Solbrillor!

Det kliar i ögonen och mitt ena öga är svullet. Gräsallergi eller någon annan trevlig pollenart som tycker om att reta slemhinnorna. Däremot kände jag knappt av alls när björkarna slog ut. Det är inte så jättemycket nu heller.... men tillräckligt för att påverka mig. Blir irriterad av kliet och är helst inomhus. Undrar om det är samma slags pollen på Mallis....Någon som vet? Hoppas slippa detta framöver. Jag tror ju på helheten och det går att stärka kroppen mot det mesta. Just nu vet jag med mig att jag "slarvat"  med både kost och sömn. Då börjar min kropp tala direkt. Back to basic!
Käkar chlorella och dricker Pukka the Cleanse ( med brännässla - ett superbra te för enkel rensning av kroppen). Längtar efter att komma på plats i Palma och få struktur på livet.
Just nu är det mest rörigt med kartonger och högar överallt. Imorgon går flyttlasset med våra saker och då blir det lite space här hemma. Då tar städningen vid! Vilken lustig sommar det här blir. Det känns som "vår" sommar och semester startar på Mallis. 
Båstad är fyllt av folk och tennis. Jag och Linn var ute en sväng för att köpa solbrillor till mig. Vill gömma mig bakom dom. Både för pollen och folk. Vill vara ifred och samla ihop min lilla familj.
Så har vi det idag. Ni då?

2 kommentarer:

Anna Svensson sa...

Jag funderar också på om de har magsjuka och såna där infektioner som går här på vintern, i andra länder.
Vart köper du teet du nämnde?

Ulrika Forsell sa...

Anna! Det återstår att se hur det är med bacillerna utomlands :)
Teet köper jag på ICA. Vi har en liten välsorterad ICA butik i byn. Annars hälsokostbutiker. Finns massor av goda PUKKA teer. kram