onsdag 25 september 2013

Häftig känsla!

Jag satt och läste inlägg från förra september. Det är nu nästan exakt 1 år sedan vi kom "hem" till Båstad efter att ha provbott här i Palma 1 månad. Nu känns 1 månad som ingenting men då kändes det länge. Så här skrev jag om mina känslor när vi just kommit tillbaka till Sverige
Det berör mig verkligen att läsa hur jag upplevde det och om vårt mål att faktiskt flytta hit. Nu bor vi här! För mig är det ett bevis på att allt är möjligt och att vi kan skapa det liv vi önskar.
Vi är nu inne på nionde veckan här konstaterade vi när vi satt ute på terassen och käkade för en timme sen (det känns som ren lyx att sitta utomhus och käka efter nio på kvällen- utan att frysa).
Jag är verkligen så lycklig över att vara här. Jag älskar vårt Palma och trivs bara bättre och bättre. Ser fram emot att få visa våra nära och kära hur vi har det. Oktober verkar bjuda på en del besök och det ser vi fram emot.
Min eftermiddag har bjudit på ett skönt yogapass med Katja. Kände en skillnad i att jag kommer djupare med andningen och får mer flow i rörelserna. Äntligen är yogan en del i mitt liv igen.
Jag hann med att träffa en väninna från Sverige, det blev besök på ZIVA och deras goda Zen juice (morot, citron, äpple och ingefära).
Det var tomt i kylen härhemma så det fick bli Porto Pi och Carrerfour framåt kvällen. Ganska tröttsamt ställe, köpcentrum är inte min favorit. Men det är en ganska bra matbutik med rätt mycket ekologiskt. Det var bara frysta bär som saknades, verkar vara hårdvaluta på ön och finns bara i ett par butiker. Jag älskar hallon i morgonsmoothien men får hitta på något annat. Färska björnbär och blåbär finns nu i kylen så det får bli en mix på det. :)
Imorgon blir det mer socialt när Alexandra och hennes dotter kommer till Palma. Det är en kompis från Helsingborg (vi går samma kurs i Kommunikativt ledarskap) och jag har inte träffat henne sedan vi gick steg 2 i maj. Ser så fram emot detta!
Ja vänner! Tack för ni läser och följer vår resa. Jag är glad att få dela! Det är en oerhört skön känsla att befinna sig här. Jag vill verkligen uppmuntra alla som drömmer om något (stort eller liten) att våga hoppa. När vi gör det försvinner rädslor och vi öppnar upp för mer space och möjligheter i tillvaron. Det är bara vi själva som hindrar oss. Sedan kan vi låtsas att det är yttre omständigheter. Men vill vi något tillräckligt mycket då finns det oftast ett sätt att nå dit. Konsten är att bestämma sig, se det framför sig och sedan ha tillit att saker ordnar sig på allra bästa sättet. Inte bara låta allt förbli en affirmation utan hitta den platsen i dig själv där det blir självklart. Där du VET!

Puss på er!
Lite blandat från dagen....

Liten datorhörna på "loftet"

Väntar på 46:an till yogan...

Åker förbi Linns blivande Happy Faces på vägen...

Earth Yoga

2 kommentarer:

ANNETTE sa...

Så härligt det låter, kul att ni trivs så bra i Palma. Men det förstår jag, det är en underbar stad.
Hälsa så gott till Alexandra och dottern, det var länge sedan vi träffades. Låter spännande med kommuniikativt ledarskap, den kursen har jag också funderat på.
Hälsar Annette i Ramlösa

Malin sa...

Så härligt ni har det, längtar till att komma ner till er. Saknar er! Hälsa alla från mig och mammi :)
/malin :)