onsdag 20 november 2013

A good day!

Fortsatt kalla stengolv trots att golvvärmen nu ska vara aktiv. Men tar visst ett par dagar att värma upp säger dom. Vänta, vänta och  bara att gilla läget samt klä sig varmt vilket jag är van vid sedan kalla hus i Sverige. Tur att den perioden är något kortare vid Medelhavet och vi lär ju slippa minusgrader.

Dagens outfit ;))
Idag hade jag ett möte inbokat på Zunray Kids, Linns blivande förskola. Känns bra att vi bestämt oss efter några turer med vilken förskola det blir. Nu kör vi på detta från årsskiftet.
Det var fuktiga gator i gränderna idag och ganska folktomt. Kontrast till sommarens alla turister och jag uppskattar den där växlingen. Allt lugnar sig och blir introvert en tid för att snart slå ut i blom igen.
Innergården där lilla förskolan ligger är så söt och på samma gård ligger Zunray yogastudio där jag bestämt att prova ett pass idag. Missade på så sätt Katjas härliga pass på Earth Yoga men när nu Linn ska gå på Zunray blir det ju så smidigt att droppa in på pass där. Särskilt dom som ligger i anslutning med hämtning eller lämning. We´ll see!


Det var ett utmanade anusara yogapass jag hamnade på. Känner mig inte i yoga toppform för tillfället å andra sidan är det ju det som är yogans essens...att möta sig på mattan än i vilken form kroppen är. Ibland stark och vig andra dagar trött och stel. Zaira som ledde passet är en ödmjuk vacker kvinna som  även sysslar med ayurveda. :) Det gillar vi!
Jag finner ofta ett budskap på yogapassen och gjorde så även idag. Zaria pratade mycket om att öppna upp bakifrån, rygg och baksida ben men också för den stödjande energi som finns där för att hjälpa oss bakifrån. Att vila i tillit att något håller mig och att jag inte behöver kämpa i alla rörelser (livet). Utan använda mig av kraften som bär mig. TACK för det budskapet som berörde mig starkt.
Studion var fantastiskt vacker, varm och välkomnande.Efteråt tog jag en sen lunch på Bon Lloc vegetarisk restaurang med 4 rätters meny där man kunde välja hela menyn eller plocka rätter. Jag valde en sallad och sedan en "hamburgesa de quinoa y tofu". Supergott! Skönt att ha lite tid för mig själv och yogapasset gav välbehövlig värme till kroppen.En bra dag och imorgon levereras vår första beställning från Mister Eco. En hel låda fylld med grönsaker, frukt, kyckling, lammspett och lite annat gott - allt ekologiskt. Palma visar mer och mer av det jag gillar. Möjligtvis var kylan inomhus ett litet minus ;)


KRAM

3 kommentarer:

Ulrika sa...

Det låter underbart!

Bokcaféet i byn sa...

Hej Ulrika!
Låter som en fin dag i Palma! Härliga foton också. Så kul med ett tips på en veg restaurang i Palma! Jag äter fick och skaldjur men inget kött och har inte hittat ngt vegställe på ön innan, iof inte sökt det heller då det alltid finns bra veg eller fisk alternativ men denna ska jag absolut prova! Tack!!
Spännande med förskolan! Kul med montessorispåret! Vår stora pojke går på montessoridagis och vi är jätte nöjda. Framförallt och kanske viktigast, personalen är helt underbar och han har alltid trivts bra. Kan inte tänka mig att lämna ens barn på ett ställe som inte känns 100 procent rätt i hjärtat.
Här förbereder vi för 4-års kalas för dagiskompisarna i helgen! Spännande!
Önskar dig en fin fredag och helg!
Kram Anna

Bokcaféet i byn sa...

Hej igen!
Kollade just in Mr Eco, vilken suverän idé! Ska bli roligt att höra vad ni tycker om er första leverans!!
/Anna