lördag 31 maj 2008

Sushi tips!


Häromdagen upptäckte vi ett trevligt sushiställe i Malmö. På Östra Förstadsgatan 15 hittar ni MAGURO SUSHIBAR. Fräsch miljö, trevlig personal och jättegod sushi. Vi blev väldigt glada över att kunna välja en god ekologisk lättöl till ( märke Kung markatta). Lättöl brukar smaka mest blaskigt tycker jag men denna var jättegod! Det fanns även Amévin, Yogite och goda ekologiska fruktdrycker.

Lunchen bestod av en smakrik misosoppa, 11 bitars sushi som var snyggt upplagd och smakade perfekt! samt varsin skål gröna sesamalger. Mumma!!!! Vi bara njöt och softade i den sköna miljön. Fanns även alternativ för veganer och ammande/ gravida. Vi kommer att besöka detta stället igen! http://www.maguro.se/

3 kommentarer:

Unknown sa...

Låter ljuvligt!! Inta frukost på terassen...=) Här är det fin fint i värmen...vi åker båt och fiskar och fikar hi-hi....Hoppas att du har det bra med och att du lever, njuter å är glad!!

kramar Malin

Anonym sa...

Åh, vad jag älskar sushi! Ett nytt ställe har öppnat, Yun-Bo sushibar som ligger på Davidshallsgatan, snett "bakom" Spirit. Såå gott!

Maguro är också underbart, även wokerna är härliga!

Ted Valentin sa...

Hej! Tänkte bara tipsa om min nystartade sajt, www.sushikartan.se. Där hittar du lite fler sushitips. Hej! /Ted