fredag 24 oktober 2008

Öppet hus & Hälsodag för kvinnor

I onsdags var Be Happy med på Öppet hus hos Qi & Balanskliniken! Ca 20 personer var anmälda, övervägande kvinnor men även någon man hade letat sig dit. Gästerna fick prova på Tui na behandling. En flertusenårig behandlingsform med kombination av massage och akupressur. Tui na är en del av den kinesiska läkekonsten som går under benämningen TCM (Traditional Chinese Medicine). Alla som kom ut ur behandlingsrummet var mycket avslappnade och berörda av denna fina behandling. Ville man - kunde man provligga spikmatta! Även detta ger en total avkoppling och frigör massor av energi. Det låter inte så skönt - spikmatta - och skönt är inte heller första ordet man tänker på när man ligger där....men efter en stund händer något. Du blir helt närvarande och fokuserad på nuet. Vill någon veta mer om spikmattan så välkommen att höra av dig till ulrika@behappy.se så kan jag vidarebefodra till kollegor som säljer mattan.

Det var även tid för te & god macka samt möjlighet att handla av Be Happys sortiment. En mycket trevlig kväll! Det blir ytterligare ett tillfälle för dom som är intresserade Onsdagen 12 november. Ring 0730-910 210 om du vill komma! Priset för kvällen är 200 kr.

Hälsodag på Form & Figur


Imorgon Lördagen 25 oktober har du möjlighet att besöka Form & Figurs Hälsodag. Både i Malmö och Helsingborg hålls det Hälsodagar.

Be Happy kommer att delta på Form & Figur i Ramlösa Brunnspark! Det blir flera spännande utställare och möjligheter att inspireras till välbefinnade. Varmt Välkommen!

Inga kommentarer: