onsdag 14 januari 2009

Må bra under tiden du lyckas!


Läser en superbra bok! Må bra under tiden du lyckas av Stefan Olsson och Marcus Frödin. En hel del har jag läst förut - men det tål definitivt att upprepas. Så här skriver dom själva om boken:

Alla människor skulle behöva läsa den här boken. Den sammanfattar de viktigaste sakerna att tänka på inom några olika livsområden. Tillsammans bildar de en helhet för människans livsbild och livsupplevsle.
Det gäller hur du mår, helt enklet. Och samtidigt hur du gör när du lyckas med något. Du behöver kombinera dessa två sidor. Vad det än gäller - må bra under tiden du lyckas.
Boken samlar ett hundratal metoder, idéer, modeller och verktyg som alla kan användas omedelbart.
Ett avsnitt handlar om relationsmagi. Om hur vi kan hålla liv i våra relationer, vårda dom och fördjupa dom. Jag blev särskilt förtjust av ett citat i boken:
" Vi har inte bestämt oss för att vara tillsammans för evigt - bara bestämt oss för att vara snälla mot varandra och göra varandra glada så länge vi är tillsammans. Och eftersom vi gör det för varandra varje dag så kommer vi nog att vara tillsammans....ja, väldigt länge, faktiskt.
En skön inställning till relationer tycker jag. Att hela tiden göra sitt bästa & inte ta någon för given. Ingenting är självklart! Kärleken behöver omsorg hela tiden - då kan den växa och ge utrymme för ännu mer lycka, glädje och passion. Det påverkar vårt välbefinnande enormt hur vi har det i våra relationer. Och den allra viktigaste relationen är såklart den vi har med oss själva!
Så kom ihåg att vara snäll mot dig själv också....
Vill du veta mer om boken besök: http://www.universeimagine.com/

1 kommentar:

Jenny sa...

Hallå!
Tack för boktipset. :)