onsdag 27 januari 2010

Snön yr och det är bara att gilla läget!


Wow! Vad det snöar. Jag drog mig för att gå och köpa lunch idag men när jag väl kom ut blev jag mest full i skratt. Alla går i sina egna världar, innanför sina luvor och mössor, sammanbitna och foksuerade på att bara komma fram...till målet...antar jag.
Jag snappade upp ett samtal från en ung grabb som snackade i mobil. Han sa något i stil med: "Äh jag hoppar över det idag när det är sånt här bajsväder". Då blev jag ännu mer full i skratt. Ja bajsväder, så kan man se det. Eller bara som väder! Jag utförde i alla fall min ärenden i en hast och sen in i butiken igen.
I morse blev det gröt istället för smoothie. Kändes för kallt för smoothien idag. Så det blev Gojigröt med färska dadlar, kardemumma, mandelsmör, linfröolja och rismjölk. Mmmmm....
Jag drömde om en härligt god ayurvedisk lunch idag. Men det fick bli potatisgratäng med spenat och potatisgratäng från Helsingborgs enda vegetariska restaurang, Vegeriet. Det var helt OK!
Igår hade vi "Wag your soul" kväll här med Sofia Sivertsdotter. Det kom 15 personer och med oss två så blev det nästan fullt på Be Happy. Men några till får vi plats! Kvällens tema var Mod och det var riktigt intressant och tänkvärt. Sofia var en pärla på att hålla föredrag. Mycket underhållande, snabb och passionerad. Mer Sofia! Vill du veta mer om kvällarna och datum så skrolla ned här på bloggen till inlägget Wag your soul.
Ja god vänner det är en snöig januari onsdag som blir vad vi gör den till. Så nu ska jag dricka mitt te och sen beställa varor. Mycket spännande på väg in på Be Happy. Let it flow!

2 kommentarer:

Anonym sa...

tusen tack för igår!
kan bara hålla med, sofia var en pärla!
så även din lilla fina butik!
hoppas vi ses snart
Lyckliga Lena

Erika sa...

Jag önskade jag hade varit med er - det får bli nästa gång!

Snöbuskram Erika