måndag 18 oktober 2010

Kunde inte sova inatt...

Trodde det var fullmåne..men den är full först på lördag. Jag somnade och vaknade ett par timmar senare runt halv två av att katten ville ut. Jag knuffade lite fint på mannen som snällt steg upp och släppte ut Felix. Men så var jag tvungen att gå upp och kissa, vilket jag gör ett par gånger per natt nu i graviditeten. SEN kunde jag bara inte somna om. Låg och snurrade i sängen, försökte med lite avslappningsövningar, men det gick bara inte. Detta händer sällan mig! Tankarna snurrade, idéer ploppade upp. Samtidigt ville jag inte stiga upp! Jag lyckades somna om framåt fyra tiden och kunde ju sova ut i morse. Men ikväll blir jag nog trött tidigt! Min energi börjar komma tillbaka och illamåendet klingar av. Det finns ju lite att ta igen efter allt liggande i soffan :) Inspirationen börjar komma tillbaka, lusten att skapa och glädjen att vara gravid. En underbar känsla! Shoppade lite sköna tajts och tunikor på Indiska i helgen. Jag brukar aldrig hitta något där men dom hade en hel del fint. Dock inte ekologiskt...Alltid dessa val att göra! Men kläderna var sköna och gjorde mig glad. Jag gillar deras taggar dom har på vissa plagg med texten: "Others sell trends of the day. We have a style in many variations. Handle with care and use often for a happier life. Wash only when needed and the environment will be as happy as you". Ja det finns många aspekter när det gäller att vara miljövänlig. Nu har jag i alla fall lite tajts att växa i!!!
Nu ska jag ta en promenad i parken och sen inreda mitt nya Be Happy kontor som kommer finnas hos BSP Media http://www.bspmedia.eu/ min mans företag. Billig hyra! ;) Känns kul att sätta händerna i att skapa ny hemsida, boka föreläsningar och workshops. Några önskemål? I natt tror jag även att jag skulle skriva en bok..hmmm....vi får väl se....

1 kommentar:

Joanna Reyes sa...

Jag har inte sovit igenom en hel natt sedan jag blev gravid. Nu när det är 3 veckor kvar kan jag jag inte ligga på rygg längre så jag sitter och sover och vaknar ett par ggr och måste gå upp för att kissa. Men som tur så kan jag sova ut på morgonen. Ofta stannar jag i sängen till 11 på förmiddan. Jobba gör jag ett par timmar på eftm.
Jag njutar av min graviditet och är så tacksam att jag mår bra.
Joanna