fredag 17 december 2010

4:e advent!

Det har snöat massor här och det är sagolikt vackert ute. Jag tror det är något med gravidhormonerna...för jag tycker det är ovanligt mysigt att pyssla här hemma. Känner mig kreativ och vill skapa.

Allt stannar upp lite runt jul! Vi får tid att umgås med våra nära och kära. Tid att reflektera! Läsa, promenera, äta gott ( och lagom, det är bara ett val :)) Sedan kommer nyår! 2011 - ett nytt år ligger oskrivet. Jag gillar känslan av ett rent år som ligger framför oss. Börja på nytt!
Jag ser extra mycket fram emot nästa år eftersom vår bebis kommer då. Enorm lycka!

Jag är även inspirerade till att komma ut med ayurvedan ordentligt och planerar även föreläsningar i Småland. Så alla intresserade Värnamo- bor! hör av er om ni vill ha föreläsningar i min hemstad. Men nu är det ledighet ett tag först. I det föds mycket nya idéer. Därför tror jag det är viktigt att göra avbrott från vardagen. Även om det inte handlar om att resa till andra sidan jorden så kan ett avbrott i vardasglunken vara enormt påfyllande.
Nu har vi ätit gott! som alltid.... Ingen som läser denna blogg har väl undgått att jag älskar mat och njutning. Mannen har redan somnat i soffan efter ett par veckor med hosta som inte vill släppa på honom. Ett glas rött för hans del och sedan tog veckans arbete ut sin rätt.

Imorgon ska vi handla lite julklappar och gå på Gastro och käka jullunch. Söndags kvällen avslutas med julkonsert i Bjärreds kyrka. Så en julig helg väntar så här 4:e advent. Nu ska jag koka chokladknäck. Kram på er alla kära blogg-läsare. Njut och relaxa av snö och allt mysigt vi kan göra nu. Mer mys till världen! Peace, love & understanding!

Mitt julpyssel går i vitt blandat med granris och hyacinter....ENKELHET

2 kommentarer:

Anonym sa...

önskar dig en skön och lugn julhelg med snö, ljus, nära och kära och kanske några klappar.
///LINA

Ulrika Forsell sa...

Jag önskar dig detsamma Lina! Tack för alla kommentarer udner året. Det värmer! Sköt om dig! kram Ulrika