torsdag 14 juli 2011

Regnet det bara öser ned....

Bild tagen på stranden i Skanör sommaren 2010
Idag saknar jag sommarkänsla! Det finns inget dåligt väder...jag vet...men inte höst redan.....Vi behöver mer värme och sol. Sommaren kom tillbaka!
Jag har haft en hemmadag med fina besök. Chris som ska hålla i Linns namngivningscermoni var här för lite planering. Det kommer bli såååå bra. Känns rätt att välja en cermoni som är utformad som vi önskar och utifrån våra värderingar.
Vad mer har hänt idag?? Småfikande på mörkchoklad och eko nescafé. Chokladbegäret är stort...det finns stort utbud av eko och fairtrade choklad. (Bryr du dig inte alls om vår planet och miljön så välj i varje fall ekologiska bananer, kaffe, thé och choklad. Många människor som jobbar på dessa plantage blir sjuka och dör av alla besprutningsmedel) Ett grönt tänk finns alltid i mina val och jag hoppas att fler och fler väljer den gröna vågen...inte sagt att alla behöver vara vegetarianer för det men en hållbar konsumtion är ett måste.
Tillbaka till vår dag...Vi har haft tebesök med fina Walldorf Ann...alltid givande samtal. Visst är det härligt med vänner och fina samtal?! Jag hade en gång en liten tavla med texten" Vänner är en skattefri förmögenhet" - så är det verkligen.
Björn börjar snart sin semester och det ska bli så skönt att få tid tillsammans. Våra nya roller som gemensam mamma och pappa har inte satt sig. Vi behöver verkligen ledig tid tillsammans och utforska vårt "nya" liv.
Jag har goá vibbar inför den kommande hösten. Where focus go - energy flow! Så börjar redan nu i tankarna att fylla din höst med vad du önskar. Det kan ju passa en regnig dag som denna.
Jag ska snart äta mumsig middag bestående av rödbetor med chévre och majskyckling.
Sen blir det nog faktiskt bara TV-soffan.
Kramis!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja här regnar det med och regnar lite till... Bäst att hålla sig inne och försöka behålla leendet där även när man tittar ut. Hoppas ni får en bra dag för den lilla!
LINA