fredag 26 augusti 2011

Besök i Alsike....

Nu är vi hos kusinerna i Alsike - alltså hos min syster. Jag har lyckats få en liten lucka för ett kort blogginlägg. Idag har jag haft Hugo hemma från dagis och Leo hämtade vi kl ett i skolan. Ärligt talat är jag rätt slut. Har inte lyckats få igång systers kaffebryggare så inte har jag kunnat "dopa" mig heller. Linn sover just nu i vagnen. Jag konstaterar att mammor är ett släkte för sig. Att få en vardag att gå ihop med barn, tvätt, jobb, mat, skolor och dessutom hålla sig själva i form. Fylla på sina egna depåer...hmmm..inte den enklaste uppgiften. Sen är det väl så att man växer in i uppgiften. Jag tycker ju inte det är jobbigt med Linn, hon är en så naturlig del i mitt liv nu. Men innan jag fick barn kunde tanken slå mig att det kanske skulle vara bundet med barn, upplåst, någon som hela tiden behöver dig. Nu är det livet! Underbart! Jag är 41 år så några syskon till Linn blir det med största sannolikhet inte. Halvsyskonen finns ju och även om dom är stora så är dom ju en del i vår familj.
Snart kommer syster hem och då blir det kaffe med grädde. Björn lovade fixa med mörk choklad hem från Stockholm...mina laster....just nu....Amningslaster!
Igår läste jag om Blueberrylifestyles grundare Ulrika Holm. Hon trodde också på livsnjutning och hade gärna serverat champagne till sina hälsowraps om det vore tillåtet. Jaaa! balansen igen. Det ena behöver inte utesluta det andra. Gör dina val medvetet - Handla ekologiskt och hållbart. Laga från grunden och NJUT!
Há en lovely weekend!

1 kommentar:

Anonym sa...

Detsamma till dig. Fint med lite tänkavärda tankar....
Lina